4.5. NHL: Vancouver Canucks – Edmonton Oilers | Pystyykö Canucks pysäyttämään McDavidin?

2021-05-04 05:00:00

Edmonton Oilers -0.5

Panos
2.5/5

McDavid hurjassa vireessä

Edmonton Oilers haki maanantaina toista peräkkäistä voittoa vieraillessaan Vancouverissa. Edmontonin tämän hetkinen recordi on 30-17-2 Calgary Flamesista napatun voiton jälkeen. Connor McDavid teki yhden maalin, ja nappasi pari syöttöä ottelussa. Edmonton on Pohjoisen divisioonassa toisena, viisi pistettä kolmantena majailevaa Winnipeg Jetsiä edellä sekä yhdeksän pistettä ykkössijaa pitävää Torontoa jäljessä.

McDavid johtaa Edmontonia pistepörssiä 29:llä maalilla, 58 syötöllä eli pisteitä on kertynyt jopa 87. Maalissa Mike Smith painelee hyvällä 18-6-2 recordilla, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2,30. Smithin pelaamisessa ei hirveästi vikaa ole, sillä torjuntaprosentti on mahtava 0,924, ja taustalta löytyy kolme upeaa nollapeliä. Edmonton tekee keskimäärin 3,16 maalia per peli, ja päästää keskimäärin 2,62 maalia per peli. Edmontonin ylivoima maalaa 26,6 % teholla, ja alivoima hoitaa hommansa jopa 80,0 % teholla.

Vancouver haluaa katkaista tappioputkensa kotikentällä

Canucks on tällä hetkellä todella huonossa hapessa, ja neljän ottelun tappioputki tulee katkaista. Canucksin kokonaisrecordi on tältä kaudelta 19-23-3, ja pisteitä on saatu kasaan vain 41. Viimeisin ottelu päättyi murskatappioon Toronto Maple Leafsia vastaan lukemin 5-1. Toronto jyräsi Vancouverin molemmissa kotiotteluissaan, ja tämän lisäksi Canucks koki karvaat kaksi tappiota Ottawa Senatorsia vastaan niin ikään myös vieraskentällä. Canucks majailee divarin viimeisenä, mutta kirittävää edellä olevaan Senatorsiin ei ole kuin vaivaiset kaksi pistettä.

Brock Boeser johtaa Canucksin pistepörssiä 17 maalilla ja 20 syötöllä – kokonaisuudessaan pisteitä on kertynyt 37. Maalissa majaileva Thatcher Demko on pelannut karaistavalla 12.15.1 recordilla päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2,88. Demkon torjuntaprosentti on kuitenkin 0,913, ja tililtä löytyy myös yksi nollapeli. Canucksin hyökkäys toimii ihan mallikkaasti, ja maalejakin syntyy keskiarvolta 2,52 per peli, kun puolestaan päästettyjen maalien keskiarvo nousee jopa yli kolmen. Ylivoima painaa verkot tötterölle 19,5% teholla, ja alivoimaa rangaistaan 78,9% teholla.

Öljymiehet suuria suosikkeja

Edmonton lähtee ehdottomasti ennakkosuosikkina yön otteluun. McDavid painaa pisteitä plakkariin, ja Smith hoitaa tonttinsa maalinsuulla. Canucksille on tulossa todella vaikea ottelu, ja todennäköisesti karu iltapuhde on myös luvassa, kun Oilers rynnistää Vancouverin kotikentälle. Lyhyestä virsi kaunis – Oilers tulee nappaamaan voiton vähintään kahden maalin erolla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!