22.1. NHL: Vancouver Canucks – Edmonton Oilers | Canucks-leiri sekavassa tilassa

22.1.2023 Klo. 05:00

Edmonton Oilers

Panos
2/5

Vancouver Canucks ja Edmonton Oilers kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelu pelataan Vancouverissa Rogers Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 05:00.

Canucks heikossa vireessä

Kotijoukkue Vancouver Canucks on ollut lähiaikoina otsikoissa monestakin eri syystä. Valmentaja Bruce Boudreau on heitetty organisaation sikariportaan toimesta bussin alle, vaikka ongelmat löytyvät aivan jostain muualta kuin valmennuksesta. Tällä hetkellä Canucks-leiri on todella heikossa tulosvireessä. Edellisen 10 ottelun saldona on kaksi voittoa, ja tällä hetkellä Canucks on kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Canucks on pelannut kuluvalla kaudella 45 ottelua, joista saldona on 18 voittoa ja 27 tappiota maalierolla 149:178. Canucks on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,31 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,96 maalin verran. Kotijoukkueen puolustus- ja maalivahtipeli on ollut ala-arvoista, eikä Thatcher Demkon puuttuminen maalinsuulta helpota asiaa juuri tällä hetkellä.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Oilers selkeä ennakkosuosikki

Edmonton Oilers lähtee ensi yön kamppailuun oikeutetusti selkeänä ennakkosuosikkina. Se on tällä hetkellä todella hyvässä tulosvireessä, ja pelaaminen näyttää vakuuttavalta. Oilers on viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut Tampa Bay Lightning, Seattle Kraken, Vegas Golden Knights, San Jose Sharks sekä Anaheim Ducks. Kotijoukkue pelasi eilen ottelun Coloradoa vastaan, joten se ei pääse lähtemään tuoreilla jaloilla Oilersia vastaan.

Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin tähdittämä Oilers omistaa hurjan määrän tulivoimaa, joka tulee tuottamaan suuria vaikeuksia Canucksin kaltaiselle heikosti puolustavalle joukkueelle. Oilers on pelannut kuluvalla kaudella 47 ottelua, joista saldona on 26 voittoa ja 21 tappiota maalierolla 174:153. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,70 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,26 maalin verran.

Oilers marssii voittoon

Vancouver Canucksin puolustus ei tule selviämään yön ottelussa ehjin nahoin. Se saa liian hyökkäysvoimaisen joukkueen vastaansa, joka porskuttaa kaiken kukkuraksi erinomaisessa tulosvireessä. Oilers pääsee lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla, Canucks ei pääse. Kotietunsa turvin Canucks ei tätä ottelua tule omiin nimiinsä viemään missään nimessä. Canucks-leirin alivoimaprosentti on 66,4%, joka ei tiedä NHL:n parasta ylivoimaa vastaan hyvää. Liuskalle valitaan Edmonton Oilersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,83.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!