4.1. NHL: Toronto Maple Leafs – St. Louis Blues | Nuottipaidat suuren haasteen edessä

4.1.2023 Klo. 02:00

Toronto yli 3,5 maalia

Panos
2/5

Toronto Maple Leafs ja St. Louis Blues kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Torontossa Scotiabank Areenalla kello 02:00.

Toronton tulivoima tuottaa nuottipaidoille ongelmia

Kotijoukkue Toronto Maple Leafs on ”heikon” alkukauden jälkeen alkanut pelaamaan erinomaisesti, ja tulosta syntyy erittäin hyvää tahtia. Hurjasta tulivoimasta tunnettu Toronto on ollut tällä kaudella myös äärimmäisen hyvä joukkue puolustamaan. Se on pelannut kuluvalla kaudella 37 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja 14 tappiota maalierolla 125:94. Toronto on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,38 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,54 maalin verran.

Auston Matthews, Mitch Marner, William Nylander ja John Tavares ovat pelaajia, jotka luovat ottelussa kuin ottelussa hurjan määrän maalipaikkoja. Viimeistelytaitoa löytyy riittämiin, eikä Torontolla ole mitään vaikeuksia oman hyökkäyspelaamisensa kanssa. Nyt vastaan asettuu joukkue, jonka puolustus- ja maalivahtipeli on heikkoa. Vierailijoiden poissaolot vaikuttavat myös joukkueen puolustuskykyyn. Toronto tulee mitä todennäköisemmin dominoimaan ottelussa kenttätapahtumia.

Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Nuottipaidat eivät pelaa odotusten mukaisesti

Vierasjoukkue St. Louis Blues ei ole pelannut odotusten mukaisesti. Ennen kauden alkua Blues oli joukkue, jonka uskottiin pelaavan itsensä pudotuspeleihin, mutta tällä hetkellä se ei ole pääsemässä lähellekään pudotuspelejä. Materiaali on laaja ja samalla laadukas, mutta itse pelaaminen on äärimmäisen heikkoa. Blues on pelannut kuluvalla kaudella 37 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 20 tappiota. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,03 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,62 maalin verran.

Blues on koko NHL:n kahdeksanneksi eniten maaleja päästänyt joukkue, joten puolustuspelaamisessa on oikeasti paljon parantamisen varaa. Ryan O’Reilly, Torey Krug, Vladimir Tarasenko, Marco Scandella sekä Scott Perunovich ovat poissa joukkueen kokoonpanosta, joka heikentää nuottipaitojen kykyä puolustaa. Varsinkin O’Reillyn ja Krugin poissaolot ovat iso kolaus nuottipaidoille. Toronton tulivoima tulee tuottamaan hankaluuksia vierasjoukkueella ensi yön ottelussa.

Toronto ennakkosuosikki

Toronto Maple Leafs lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei tule suurena yllätyksenä. Toronto on huikeassa vireessä, kun taas vuorostaan Blues on edellisen viiden ottelun aikana onnistunut voittamaan vain kertaalleen. Bluesin heikko puolustuspelaaminen avaa Torontolle paljon mahdollisuuksia, sillä kotijoukkue omistaa hurjan määrän tulivoimaa ja viimeistelytaitoa. Bluesin heikko alivoima ei helpota asiaa ollenkaan, sillä Toronto on erinomainen joukkue ylivoimalla.

Edellisen viiden ottelun aikana Blues on päästänyt neljässä kamppailussa yli 3,5 maalia oman selkänsä taakse – ainoastaan sarjan heikoin joukkue Hawks ei onnistunut tekemään kuin vain ja ainoastaan yhden maalin. Toronto on tulivoimainen joukkue, joka tulee hallitsemaan kenttätapahtumia suvereenisti. Se kykenee luomaan heikkoa Bluesia vastaan useita vaarallisia maalipaikkoja, ja loppulukemat voivat olla karua luettavaa nuottipaitojen osalta. Liuskalle valitaan Toronto Maple Leafsin yli 3,5 maalia ottelussa kertoimella 1,85.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!