12.11. NHL: Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins | Alisuoriutujat vastakkain

12.11.2022 Klo. 02:00

Toronto Maple Leafs

Panos
2/5

Toronto Maple Leafs ja Pittsburgh Penguins kohtaavat toisensa perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Torontossa Scotiabank Areenalla kello 02:00.

Toronto ja Pittsburgh ovat alisuorittaneet

Toronto Maple Leafsin ja Pittsburgh Penguinsin alkukaudet eivät ole lähteneet odotetulla tavalla liikkeelle. Kotijoukkue Toronto Maple Leafs on näistä kahdesta joukkueesta suoriutunut paremmin, mutta omalla tasolla se ei missään nimessä vielä ole ollut. Toronto on pelannut kuluvalla kaudella 14 ottelua, joista saldona on seitsemän voittoa ja seitsemän tappiota maalierolla 40:38. Kotijoukkue on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,86 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,71 maalin verran.

Kotijoukkue Toronto on äärimmäisen tulivoimainen ja taitava joukkue, joka ei ole vielä parhaimmassa mahdollisessa iskukyvyssä viimeistelyn suhteen. Puolustus- ja maalivahtipeli on toiminut suhteellisen hyvin. Vierasjoukkue Pittsburgh Penguins on aloittanut kautensa heikosti. Se on pelannut kuluvalla kaudella 13 ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja kahdeksan tappiota maalierolla 46:45. Penguins voitti edellisessä ottelussaan Washington Capitalsin, ja näin ollen katkaisi seitsemän ottelun mittaisen tappioputkensa.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Toronto parantanut otteitaan

Toronto pelasi todella heikosti kauden ensimmäiset ottelut, mutta nyt suunta on menossa parempaan suuntaan. Viidestä edellisestä pelistä on matkaan tarttunut aina vähintään yksi sarjapiste. Pelaaminen näyttää huomattavasti paremmalta, ja pelaajien olemuksessa on tapahtunut ryhtiliike oikeaan suuntaan. Maalitykki Auston Matthews on aloittanut kautensa vaisusti viimeistelyn suhteen – on vain ajan kysymys, koska ketsuppipullo aukeaa kunnolla tämän herran osalta. Matthews on tuttuun tapaan ollut ahkerasti maalipaikoilla, mutta kiekko ei ole vielä mennyt totuttuun tapaan verkon perukoille.

Nyt Toronto saa vastaansa Pittsburgh Penguinsin, joka katkaisi edellisessä ottelussaan pitkän tappioputkensa. Vierailijoiden osalta pelaamisessa on paljon ongelmia varsinkin puolustuspäässä. Toronto on hyökkäysvoimainen joukkue, joka luo ottelussa kuin ottelussa laadukkaita maalipaikkoja, joten Penguins ei tule missään nimessä helpolla pääsemään. Penguins on päästänyt keskimäärin ottelua kohden omissa 3,46 maalia, joka on aivan liian paljon tämän kaltaiselle joukkueelle.

Penguinsin peli ei vakuuta

Vaikka Pittsburgh Penguins onnistui pitkän tappioputkensa katkaisemaan edellisessä ottelussa, niin ei sen pelaaminen ole yhtäkkiä dramaattisesti parantunut. Penguinsin puolustus- ja erikoistilannepelaaminen on ongelmallista, eikä Torontoa vastaan näin saa olla. Kyseessä on tulivoimainen ja hyökkäyspeliin orientoitunut joukkue, joka kykenee kyllä turhista virheistä rankaisemaan kovalla kädellä. Toronton puolustuspelaaminen on toiminut hyvin, kuten myös erikoistilannepelaaminen. Toronto lähtee yön otteluun nykyisiä kertoimia suurempana ennakkosuosikkina. Penguinsin peli ei vakuuta, vaikka se onnistui edellisestä kamppailustaan voiton kairaamaan itselleen. Liuskalle valitaan Toronto Maple Leafsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,05.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!