28.1. NHL: Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators | Senators-leiri altavastaajan roolissa

28.1.2023 Klo. 02:00

Toronto Maple Leafs

Panos
1.5/5

Toronto Maple Leafs ja Ottawa Senators taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Torontossa Scotiabank Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02:00.

Leafs ennakkosuosikki

Toronto Maple Leafs lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se omistaa huomattavasti laadukkaamman ja laajemman pelaajamateriaalin kuin Senators. Leafs on samalla huomattavasti paremmassa tulosvireessä tällä hetkellä. Se on edellisen viiden ottelun aikana kärsinyt ainoastaan yhden tappion, joka tuli Montreal Canadiensia vastaan jatkoajalla lukemin 2-3. Toronto on pelannut lähiaikoina todella laadukasta kiekkoa, eikä tällä menolla Senatorsista ole vastusta.

Toronto on pelannut kuluvalla kaudella 49 ottelua, joista saldona on 30 voittoa ja 19 tappiota maalierolla 166:128. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,39 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,61 maalin verran. Toronto on omassa konferenssissaan kolmantena ja omassa divisioonassaan se majailee toisena, joten kausi on mennyt odotuksien mukaisesti. Kotijoukkueella ei ole yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta heidän pelissään.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Senatorsin kausi pettymys

Vierasjoukkue Ottawa Senators teki todella mielenkiintoisia hankintoja off-seasonilla, ja heidän odotettiin vähintään taistelevan pudotuspelipaikasta, mutta joukkueen suorittamisen perusteella se alkaa olemaan mahdotonta. Senatorsin 5 vs. 5 -pelaamisessa on paljon parantamisen varaa varsinkin hyökkäyspelaamisen osalta. Erikoistilanteissa Senators-leiri on vahva, mutta pelkästään sillä ei pelejä voiteta.

Senators on pelannut kuluvalla kaudella 47 ottelua, joista saldona on 21 voittoa ja 26 tappiota maalierolla 134:153. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,85 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,26 maalin verran. Senators saa vastaansa Toronton, jonka hurja tulivoima tiedetään. Vaahteralehtipaitojen puolustus- ja maalivahtiosasto on myös kuluvalla kaudella timanttia, joten Senatorsilla tulee olemaan todella hankalaa löytää keinot voittaakseen tämän ottelun.

Toronto marssii voittoon

William Nylanderin, Mitch Marnerin ja John Tavaresin tähdittämä Toronto Maple Leafs tulee olemaan ottelussa se, joka määrää kenttätapahtumia. Toronto on yksinkertaisesti jokaisella osa-alueella edellä vierailijoita, ja pelitavaltaan se on Senators-leirille hankala vastustaja. Toronto lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina oikeutetusti. Se pääsee nauttimaan ottelussa kotiedusta, materiaaliedusta ja se on tällä hetkellä paremmassa tulosvireessä. Liuskalle valitaan Toronton voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,76. Tasoerot ovat kentällä kuin myös paperilla liian suuret. Toronto nappaa itselleen kaksi tärkeää pistettä ja jatkaa voittojen tiellä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!