19.10. NHL: Toronto Maple Leafs – New York Rangers | Matthewsin paluu pelikentille

2021-10-19 02:00:00

Toronto Maple Leafs

Panos
2/5

Toronto Maple Leafs ja New York Rangers taistelevat ensi yön NHL-kierroksella sarjapisteistä. Ottelu pelataan Scotiabank Areenalla Torontossa kello 02:00.

Toronto vahvoilla

Toronto Maple Leafs on pelannut kuluvalla kaudella kolme ottelua, joista saldona on kaksi voittoa ja yksi tappio. Toronto Maple Leafs avasi kautensa 2-1-voitolla Montreal Canadiensia vastaan. Tämän jälkeen olikin vuorossa back-to-back -ottelut Ottawa Senatorsia vastaan, joista Toronto onnistui toisen ottelun voittamaan ja toisen häviämään. Tappiosta huolimatta Toronto onnistui luomaan järisyttävän monta maalintekopaikkaa, mutta viimeistely ei ollut parhaimmasta päästä, jonka takia Toronto tappion kärsikin.

Viimeistelyyn on tulossa nyt apuja, kun joukkueen supertähti Auston Matthews palaa ykköskenttään pelaamaan Mitch Marnerin ja Nick Ritchien kanssa. Toronton kakkoskenttä huolehti joukkueen tehoilusta sillä välin, kun Auston Matthews oli poissa pelaavasta kokoonpanosta. William Nylander otti joukkueen hetkellisesti reppuselkään, mutta nyt tulosta alkaa syntyä ykköskentänkin puolelta. Marner tarvitsee vierelleen Matthewsin kaltaisen viimeistelijän. Toronton hyökkäyskalusto on yksi NHL:n parhaimmista, eikä joukkueen pelaaminen tule tehottomuuteen kaatumaan.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Rangersin poissaolot vaikuttavat pelaamiseen

Vierasjoukkue New York Rangers on pelannut kuluvalla kaudella myös kolme ottelua. Saldona on yksi voitto ja kaksi tappiota. Rangers aloitti kautensa pelaamalla Washington Capitalsia ja Dallas Starsia vastaan – molemmat ottelut se hävisi. Kauden kolmannessa pelissä Rangers kohtasi Montreal Canadiensin, josta tilille napsahti 3-1-voitto. Rangersilla on käsissään todella mielenkiintoinen nippu, joka taistelee kuluvalla kaudella tosissaan pudotuspelipaikasta, mutta helppoa se ei tule olemaan kivenkovassa Metropolitanin divisioonassa.

Rangersin kokoonpanosta on poissa kakkoskentästä sentteri Ryan Strome sekä laituri Kaapo Kakko. Nämä poissaolot tulevat vaikuttamaan joukkueen pelaamiseen ja tulivoimaan. Gerard Gallantin luotsaaman Rangersin alkukausi ei ole vielä lähtenyt parhaimmalla mahdollisella tavalla liikkeelle. Systeemit ovat menneet uusiksi, jonka takia joukkue hakee vielä omaa peli-identiteettiään. Missään nimessä joukkue ei ole heikko, mutta peli on vielä suhteellisen sekaista verrattuna esimerkiksi Toronton pelaamiseen.

Matthews johdattaa joukkonsa voittoon

Aina puhutaan kuinka yhden pelaajan poissaolo ei välttämättä näy joukkueen pelaamisessa, mutta Matthewsin kohdalla voidaan puhua jo hieman isommista muuttujista. Viime kauden Rocket Richard Trophyn voittaja Auston Matthews tuo niin paljon viimeistelytaitoa ja offensiivista osaamista, että voidaan puhua jo ”game changeristä”. Marnerin ja Matthewsin yhteispeli tulee tuottamaan jälleen kerran useita vaarallisia maalintekopaikkoja, joista nämä herrat eivät erehdy. Pelivalintana otteluun valikoituu Toronto Maple Leafsin voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!