24.1. NHL: Toronto Maple Leafs – New York Islanders | Vierailijat heikossa vireessä

24.1.2023 Klo. 02:00

Toronto Maple Leafs

Panos
1.5/5

Toronto Maple Leafs ja New York Islanders kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu pelataan Torontossa Scotiabank Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02:00.

Islandersin pelissä ongelmia

Vierasjoukkue New York Islanders aloitti oman NHL-kautensa suhteellisen vakuuttavasti, mutta nyt sen ote on hieman lipsumassa. Islanders on tällä hetkellä todella heikossa tulosvireessä, eikä sen pelaaminen ole vakuuttanut pitkään aikaan. 10 edellisen ottelun aikana Islanders on onnistunut voittamaan ainoastaan kaksi kamppailua. Voitot tulivat Vancouver Canucksia ja Montreal Canadiensia vastaan, jotka lukeutuvat NHL:n heikoimpiin joukkueisiin.

Islandersin pelissä on tällä hetkellä suuria ongelmia, eikä valoa tunnelin päässä näytä olevan. Loukkaantuneiden listalla on Cal Clutterbuck, Hudson Fasching, Kyle Palmieri, Adam Pelech sekä Oliver Wahlström. Muutaman runkopelaajan puuttuminen ei pitäisi vaikuttaa joukkueen suorittamiseen, mutta Islandersilla tuntuu olevan suuria vaikeuksia oman pelinsä kanssa poissaolojen myötä. Nyt Islanders saa vastaansa Toronto Maple Leafsin, joka on äärimmäisen hankala vastustaja kenelle tahansa.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Toronto liian iso pala purtavaksi

Toronto on yksinkertaisesti liian iso pala purtavaksi vierailijoille. Se omistaa huomattavasti laadukkaamman ja laajemman pelaajamateriaalin kuin Islanders. Toronto hävisi edellisen ottelunsa Montreal Canadiensia vastaan jatkoajalla, mutta se onnistui luomaan ottelussa hurjan määrän vaarallisia maalintekopaikkoja. Toronto ei pelaa huonosti, vaikka se on muutaman tappion kärsinyt lähiaikoina. Nyt Torontolla on oivallinen paikka päästä takaisin voittojen tielle, kun vastaan asettuu todella heikossa tulosvireessä oleva Islanders.

Toronto on pelannut kuluvalla kaudella 47 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja 19 tappiota maalierolla 158:124. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,36 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,64 maalin verran. Aikaisempina vuosina Toronton heikkoutena on ollut puolustus- ja maalivahtipelaaminen, mutta tällä kaudella kyseiset osastot ovat kunnossa. Toronton hyökkäysvoima tiedetään, sillä Auston Matthewsin, Mitch Marnerin, John Tavaresin, William Nylanderin ja kumppaneiden osaaminen on kaikilla tiedossa.

Toronto palaa takaisin voittojen tielle

Toronto lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei tule yllätyksenä. Islanders on todella heikossa vireessä, ja materiaalierot ovat joukkueiden välillä suuret. Toronto pääsee pelaamaan kotonaan, jossa se on ollut kuluvalla kaudella todella tehokas. Islandersin puolustusvoittoinen pelitapa ei tule tuottamaan Torontolle hankaluuksia missään nimessä. Liuskalle valitaan kotijoukkue Toronto Maple Leafsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,80. Islandersin keskinkertainen materiaali ei horjuta Toronto-leiriä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!