11.12. NHL: Toronto Maple Leafs – Calgary Flames | Toronto erinomaisessa vireessä

11.12.2022 Klo. 02:00

Toronto Maple Leafs

Panos
2/5

Toronto Maple Leafs ja Calgary Flames kohtaavat toisensa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Torontossa Scotiabank Areenalla kello 02:00.

Toronto parantanut selkeästi otteitaan kentällä

Toronto Maple Leafs pelaa juuri nyt koko kauden parasta kiekkoa. Toronto on edellisen 10 ottelun aikana hävinnyt ainoastaan kaksi kertaa, joista molemmat tulivat vasta jatkoajan jälkeen. Takalinjoilla on puutteita, sillä Jake Muzzin, Morgan Rielly ja Jordie Benn ovat loukkaantuneiden listalla. T.J. Brodie palasi onneksi takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Toronto on kaksi edellistä otteluaan voittanut puhtaalla pelillä. Ensimmäisenä kaatui Dallas Stars lukemin 4-0, jonka jälkeen Los Angeles Kings lukemin 5-0. Toronto kykenee pelaamaan erinomaisesti loukkaantumisista huolimatta.

Mitch Marner ja Auston Matthews ovat parantaneet otteitaan kentällä, ja se on alkanut näkymään tulostaululla. Marner porskuttaa tällä hetkellä historiallisessa 21-ottelun mittaisessa pisteputkessa. Toronton peli ei tietenkään roiku vain ja ainoastaan näiden kahden herran harteilla, sillä Torontolta löytyy äärimmäisen paljon laajuutta ja taitoa. Toronto on pelannut kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 11 tappiota maalierolla 88:66. Leafs on nakuttanut ottelua kohden 3,14 maalia vastustajan nuottaan, kun taas omissa on soinut 2,36 maalin verran.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Flames alisuorittaa

Calgary Flamesin kausi ei ole tuloksellisesti lähtenyt odotetulla tavalla käyntiin. Flames on pelannut 27 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja 14 tappiota maalierolla 81:81. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,00 maalia vastustajan nuottaan, ja saman verran on soinut omissakin. Edellisellä kaudella Flames oli äärimmäisen tehokas joukkue, jonka puolustuspeli toimi paremmin kuin hyvin. Nyt Darryl Sutterin luotsaama Flames alisuorittaa ja pahasti.

Matthew Tkachukin ja Johnny Gaudreaun lähtö pisti tuloskentän uuteen uskoon. Elias Lindholmilla on ollut vaikeuksia uusien ketjukavereiden kanssa, joka on tietenkin täysin ymmärrettävää. Nazem Kadri ja Jonathan Huberdeau ovat pelaajat, jotka korvasivat Gaudreun sekä Tkachukin lähdön. Huberdeau on vielä tähän mennessä ollut todella vaisu kärkikentän mieheksi. Yksinkertaisesti koko Flamesin joukkue alisuorittaa tällä hetkellä.

Toronto vahvoilla

Calgary Flames pelasi edellisenä yönä, joten se ei pääse lähtemään otteluun täysin tuoreilla jaloilla. Toronto on hurjassa vireessä, ja se pelaa tällä hetkellä kauden parasta kiekkoa. Toronto nauttii ottelussa kotiedusta, vire-edusta ja materiaaliedusta. Liuskalle valitaan kotijoukkue Toronto Maple Leafsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,00. Tämän hetkinen Toronto on yksinkertaisesti liian suuri pala purtavaksi Flames-leirille.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!