31.3. NHL: Tampa Bay Lightning – Washington Capitals | Tampa heikossa vireessä olevan Washingtonin kimppuun

31.3.2023 Klo. 02:00

Tampa Bay Lightning

Panos
1.5/5

Tampa Bay Lightning ja Washington Capitals kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Tampassa Amalie Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02.00.

Capitalsin kausi päättymässä pettymykseen

Vierasjoukkue Washington Capitalsin kausi on päättymässä pettymykseen. Muutama viikko takaperin Capitals oli vielä hyvin taistelussa mukana viimeisestä pudotuspelipaikasta, mutta edellisen 10 ottelun saldona on ainoastaan kolme voittoa ja näin ollen kausi tulee päättymään runkosarjaan – Capitalsin mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin pyörivät 1% paikkeilla. Tällä hetkellä Capitals on kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa, joista viimeisin tappio tuli edellisenä yönä New York Islandersia vastaan lukemin 1-2.

Seuraavaksi Capitals matkaa Tampaan, jossa se saa vastaansa Tampa Bay Lightningin. Tampalla oli myös pieni tappioputki vireillä, mutta se onnistui edellisessä ottelussaan kaatamaan Carolina Hurricanesin suvereenisti lukemin 4-0. Tampa pääsee pelaamaan ottelussa täysin parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä se ei kärsi ainuttakaan loukkaantumista. Capitalsin riveistä poissa ovat Sonny Milano, Connor Brown sekä Carl Hagelin. Puolustaja John Carlson on palannut kokoonpanoon, mutta se ei vierailijoita pelasta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Tampan materiaali huomattavasti laadukkaampi

Tampa Bay Lightning operoi huomattavasti laadukkaammalla ja laajemmalla pelaajamateriaalilla kuin Washington Capitals. Tampan sai edellisessä kamppailussaan helpottavan voiton Carolina Hurricanesista ja pääsi takaisin voittojen makuun. Capitals on saanut niin sanotusti ympäri korvia viimeaikoina jokaiselta vähänkään laadukkaammalta joukkueelta. Capitals-leiri pelasi edellisenä yönä ja ensi yönä maalissa on mitä todennäköisemmin Charlie Lindgren, joka operoi alle 90% torjuntaprosentilla.

Tampa on pelannut kuluvalla kaudella 75 ottelua, joista saldona on 43 voittoa ja 32 tappiota maalierolla 254:228. Tampa on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,39 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,04 maalin verran. Capitals on pelannut kuluvalla kaudella 75 ottelua, joista saldona on 34 voittoa ja 41 tappiota maalierolla 235:229. Caps on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,13 maalia vastustajan nuottaan ja omissa on soinut ottelua kohden 3,05 maalia.

Tampa vahvemmilla

Kotijoukkue Tampa Bay Lightning pääsee lähtemään ensi yön kamppailuun paremmista lähtökohdista kuin Capitals. Vierailijoilla on allansa tappio edelliseltä yöltä, jossa pelasi ykkösveskana toimiva Darcy Kuemper. Tampa on päässyt tovin lepäilemään ja se pääsee lähtemään kamppailuun parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla. Tampa on ollut äärimmäisen hankala kenelle tahansa Amalie Areenalla pelatessa, eikä ensi yö tule olemaan poikkeus. Liuskalle valitaan Tampa Bay Lightningin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,91.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!