14.12. NHL: Tampa Bay Lightning – Seattle Kraken | Jatkaako Tampa vahvoja otteitaan?

14.12.2022 Klo. 02:00

Tampa Bay Lightning

Panos
1.5/5

Tampa Bay Lightning ja Seattle Kraken taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Tampassa Amalie Areenalla kello 02:00.

Tampa parantanut otteitaan kauden edetessä

Tampa Bay Lightningin alkukausi ei ollut kaikista parhain mahdollinen, mutta se on kyennyt parantamaan otteitaan kauden edetessä eteenpäin. Tampa on pelannut kuluvalla kaudella 27 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 10 tappiota maalierolla 95:81. Tampa majailee omassa konferenssissaa kuudentena ja omassa divisioonassaan kolmantena. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,52 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,00 maalin verran.

Jon Cooperin luotsaama Tampa Bay Lightning on edelleen joukkue, joka taistelee tosissaan Stanley Cupin voitosta. Sen runko on pysynyt samana jo useamman vuoden, eikä siltä löydy yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta. Tällä hetkellä Tampa on kunnostautunut omassa puolustuspelissään, ja voittoja on alkanut satamaan laariin hyvään tahtiin. Ensi yönä vastaan asettuu Seattle Kraken, joka on aloittanut kautensa vahvasti, mutta kuinka kauan liito kestää tällä ryhmällä? Kraken ei ole niin vahva, kuin tilastot ja sarjataulukko antaa ymmärtää.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Kraken positiivinen yllättäjä

Seattle Kraken on yksi tämän kauden positiivisista yllättäjistä. Mitä todennäköisemmin Kraken-leirin voitot alkavat vähentymään kauden edetessä, vaikka tällä hetkellä se porskuttaa hyvin eteenpäin. Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 27 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 11 tappiota maalierolla 96:85. Kraken majailee omassa konferenssissaan neljäntenä ja omassa divisioonassaan toisena. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,56 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,15 maalin verran ottelua kohden.

Kraken pelaa huomattavasti heikommassa konferenssissa ja divisioonassa, jonka takia sen tilastotkin hieman hämäävät. Kraken ei oikeasti ole niin vahva ja laadukas joukkue, kuin tilastot antavat ymmärtää. Kauden edetessä Kraken tulee putoamaan sijoituksia alaspäin. Krakenilta puuttuu kärkipään viimeistelijät ja tähdet joukkueesta, joka tulee näkymään pitkässä juoksussa. Andre Burakovsky ja Matty Beniers ovat tällä hetkellä joukkueen parhaimmat pistemiehet.

Tampa liian iso pala purtavaksi

Tampa Bay Lightning lähtee ensi yön otteluun oikeutetusti ennakkosuosikin asetelmista. Se on huomattavasti laadukkaampi joukkue materiaaliltaan, ja tällä hetkellä se pelaa erinomaista kiekkoa. Tampa on edellisen viiden ottelun aikana kärsinyt ainoastaan yhden tappion. Vierasjoukkue Kraken voitti edellisen ottelunsa, mutta sitä ennen se porskutti kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Nyt kraken kohtaa selkeästi peliään parantaneen Tampan, jonka materiaali on äärimmäisen vaarallinen. Tampan erikoistilannepelaaminen tuottaa harmaita hiuksia Krakenille, jolla on koko NHL:n neljänneksi heikoin alivoima. Nikita Kucherov, Steven Stamkos ja Brayden Point kykenevät rankaisemaan kovalla kädellä paikan tullen. Liuskalle valitaan Tampan voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,88.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!