13.10. NHL: Tampa Bay Lightning – Pittsburgh Penguins | Vierailijoiden poissaolot isoja

2021-10-13 02:30:00

Tampa Bay Lightning

Panos
2.5/5

NHL-kausi 2021-2022 käynnistyy tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun hallitseva mestari Tampa Bay Lightning saa vieraakseen Pittsburgh Penguinsin. Ottelu pelataan Tampassa Amalie Areenalla kello 02:30.

Ei kahta ilman kolmatta?

Tampa Bay Lightning on nyt voittanut kaksi edellistä NHL-kautta putkeen. Tälle kaudelle sävelet ovat selkeät, ja tavoitteena on voittaa kolmas Stanley Cup putkeen – joukkueen materiaali on edelleen NHL:n eliittiä, joten mahdottomuudesta ei ole kyse. On kuitenkin todella harvinaista, että nyky-NHL:ssä joku joukkueista kykenisi kolme kertaa putkeen Stanley Cup -mestaruuden voittamaan.

Jon Cooperin luotsaama Tampa Bay Lightning menetti käytännössä koko edelliskauden kolmoskentän, eli Barclay Goodrowin, Blake Colemanin ja Yanni Gourden. Menetykset ovat valtavat, mutta nyt joukkueen nuoret pelaajat saavat enemmän vastuuta, kuten esimerkiksi Ross Colton. Tampa ei kuitenkaan pelaajamarkkinoilla jäänyt täysin tyhjin käsin, sillä Corey Perry saapui vahvistamaan Bolts-leiriä. Joukkueen ydinrunko on kuitenkin täysin sama kuin edellisilläkin kausilla.

WINNERS.BET 100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Pittsburghin poissaolot valtavat

Vierasjoukkue Pittsburgh Penguinsin alkukausi alkaa pahimmalla mahdollisella tavalla. Joukkueen ykkös- ja kakkossentteri on poissa pelaavasta kokoonpanosta kauden alussa. Sidney Crosbyn ja Evgeni Malkinin poissaolojen lisäksi vielä Jake Guentzel on pois joukkueen vahvuudesta ensimmäisessä ottelussa Tampaa vastaan. Yksittäisten pelaajien poissaolot eivät yleensä vaikuta pelien tuloksiin liikaa, mutta tällä kertaa poissaolot ovat niin suuret, että se näkyy vierasjoukkueen pelaamisessa aivan varmasti.

Pittsburghin keskikaista on yksinkertaisesti liian kapea haastaakseen hallitsevan mestarin. Poissaolojen lisäksi kysymysmerkkejä herättää joukkueen maalivahtipelaaminen, sillä Tristan Jarryn otteet edellisellä kaudella olivat heikkoja – kykeneekö Jarry nostamaan tasoaan? Pittsburghin puolustusosasto on ihan hyvällä mallilla, mutta ei sekään parhaimmasta päästä ole.

Tampa ottaa avausvoiton

Hallitseva mestari Tampa Bay Lightning tulee ottamaan avausottelusta voiton itselleen. Vierailijoiden poissaolot ovat valtavat, jonka myötä kotijoukkue nousee tästä otteluparista selkeäksi suosikiksi. Tampa kykenee ratkomaan ottelut itselleen jopa hieman huonomalla pelillä, sillä joukkueesta löytyy niin paljon ratkaisuvoimaa, että paikan tullen joukkue iskee kyllä maalit. Pittsburghilta on poissa todella paljon tulivoimaa, eikä se kykene omalla hyökkäyspelillään voittamaan Tampan tulivoimaista sikermää. Liuskalle valikoituu Tampa Bay Lightningin suora voitto.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!