12.6. NHL: Tampa Bay Lightning – New York Rangers | Sarja katkolla Tampalle!

12.6.2022 Klo. 03:00

Tampa Bay Lightning

Panos
1.5/5

Tampa Bay Lightning ja New York Rangers kohtaavat NHL:n konferenssifinaalien kuudennessa osaottelussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelu pelataan Tampassa Amalie Arenalla ja kiekko putoaa jäähän kello 03:00.

Hallitseva mestari kuskin paikalla

New York Rangers onnistui aloittamaan sarjan todella vahvasti, kun se nappasi kotonaan Madison Square Gardenilla kaksi voittoa heti sarjan alussa. Hallitseva mestari ei tästä kuitenkaan hätääntynyt, ja nyt kokenut Tampa onkin yhtäkkiä sarjassa kuskin paikalla voitoin 3-2. Pelillisesti Tampa on ollut tässä sarjassa Rangersia edellä suuremman osan ajasta. Se on luonut huomattavasti enemmän maaliodottamaa tässä sarjassa kuin Rangers.

Rangersin pelissä on alkanut näkymään paikoitellen väsymys, kun taas vuorostaan Tampa-leirissä virtaa tuntuu piisaavan vaikka muille jakaa. Toisaalta Rangers on vääntänyt ennen Tampa-sarjaa kaksi todella fyysistä ja pitkää pudotuspelisarjaa Carolina Hurricanesia ja Pittsburgh Penguinsia vastaan, joten ei ole ihmekään jos väsymys alkaa painamaan jaloissa. Mitä pidemmälle pudotuspelit etenevät, sitä enemmän levänneellä joukkueella on etua näissä kekkereissä.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Rangers maksaa oppirahoja

Kokemus esittelee todella suurta osaa NHL:n pudotuspeleissä, jota Rangersillä ei ole vielä tarpeeksi. Tampalla vuorostaan löytyy järisyttävä määrä kokemusta NHL:n pudotuspeleistä ja Stanley Cupin finaaleista, joten siellä tiedetään miten nämä tärkeät ja pienen marginaalin pelit käännetään voitoiksi. Rangers makselee vielä tämän kauden legendaarisia oppirahoja – tämän vaiheen käy käytännössä kaikki läpi ennen Stanley Cupin voittoa.

Tampan runko on yksinkertaisesti liian kokenut ja samalla se on laadukkaampi mitä Rangersin runko. Victor Hedman, Andrei Vasilevski, Steven Stamkos, Nikita Kucherov, Ondrej Palat sekä Brayden Point ovat olleet suuressa roolissa Tampan mestaruusvuosina ja sitä he ovat nytkin. Point on ollut loukkaantuneena, mutta herran paluu on hyvinkin mahdollinen seuraavassa ottelussa. Rangersin mahdollisuudet päästä tästä sarjasta jatkoon alkavat olemaan suhteellisen heikot.

Tampa etenee jatkoon

Tampa Bay Lightning on voittanut nyt kolme ottelua putkeen ja neljättä voittoaan se pääsee hakemaan kotonaan, jossa se nauttii viimeisestä vaihto-oikeudesta sekä kotiyleisönsä tuesta. Rangers on ollut pelillisesti jäljessä ja heidän tankistaan alkaa bensa loppua. Tampa on äärimmäisen kova joukkue kotonaan ja heillä on mahtava draivi päällä. On todella vaikea uskoa, että Rangers onnistuisi vielä kampeamaan itsensä tässä sarjassa tasoihin. Liuskalle valitaan Tampan voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!