29.12. NHL: Tampa Bay Lightning – Montreal Canadiens | Tampa selkeä ennakkosuosikki

29.12.2022 Klo. 02:00

Tampa Bay Lightning -1,5

Panos
1.5/5

Tampa Bay Lightning ja Montreal Canadiens taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Tampassa Amalie Areenalla kello 02:00.

Tampa huomattavasti laadukkaampi

Kotijoukkue Tampa Bay Lightning on huomattavasti laadukkaampi joukkue kuin vastustajansa Montreal Canadiens. Jon Cooperin luotsaama Tampa aloitti NHL-kautensa hieman verkkaisesti, mutta nyt se on alkanut pelaamaan omalla tasollaan. Tampa on pelannut kuluvalla kaudella 32 ottelua, joista saldona on 20 voittoa ja 12 tappiota maalieron ollessa 115:96. Se on nakuttanut ottelua kohden 3,59 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,00 maalin verran.

Tampan runko on pysynyt jo useamman vuoden kasassa, joka näkyy joukkueen suorittamisessa ja pelaamisessa. Andrei Vasilevski, Nikita Kucherov, Steven Stamkos, Brayden Point, Victor Hedman ja kumppanit ovat olleet jo pitkään NHL:n eliittiä, eikä meno ole tähän päivään mennessä muuttunut mihinkään. Uusista nimistä Nick Paul ja Brandon Hagel ovat kotiutuneet Tampaan mukavasti, ja he tuovat lisää vaarallisuutta jo valmiiksi kovaan nippuun. Vierasjoukkue Montreal Canadiens voi vain unelmoida tämän kaltaisista pelaajista.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Canadiens heikossa hapessa

Montreal Canadiensin kausi on mennyt juuri sillä tavalla kuin osattiin odottaa. Canadiens on jämähtänyt häntäpäähän, eikä sillä ole mitään asiaa pudotuspeleihin. Se kärsii tällä hetkellä merkittävistä loukkaantumisista, sillä Michael Matheson, David Savard, Sean Monahan, Brendan Gallagher ja Paul Byron ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta. Varsinkin puolustusosasto on heikossa hapessa, eikä Tampan tulivoimaa vastaan se ole hyvä asia.

Montreal on pelannut kuluvalla kaudella 34 ottelua, joista saldona on 15 voittoa ja 19 tappiota maalierolla 91:118. Canadiens on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,68 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,47 maalin verran. Erikoistilannepelaamisen osalta Canadiens on ollut surkea yli- ja alivoiman osalta. Vierasjoukkue ei ole millään osa-alueella Tampaa vahvempi.

Tampa marssii voittoon

Joukkueet kohtasivat 10 päivää sitten, jolloin Tampa Bay Lightning kävi nappaamassa Montrealista voiton lukemin 5-1. Asetelmat ovat ensi yön ottelussa samat, eli Tampa lähtee selkeänä ennakkosuosikkina peliin. Montrealin tulivoima ei horjuta millään tavalla Tampaa, eikä sen puolustuspelaaminen kykene nollaamaan Tampan laadukasta hyökkäyskalustoa. Tampa pääsee nauttimaan ottelussa kotiedusta ja järisyttävän suuresta materiaaliedusta. Liuskalle valitaan Tampa Bay Lightningin voitto vähintään kahdella maalilla kertoimella 1,76. Tasoerot ovat joukkueiden välillä valtavat.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!