10.12. NHL: Tampa Bay Lightning – Florida Panthers | Lauantai-ilta ja paikalliskamppailu

10.12.2022 Klo. 23:30

Tampa Bay Lightning

Panos
1/5

Tampa Bay Lightning ja Florida Panthers tarjoavat kiekkohuumaa NHL:ssä myöhäisillan ottelussa. Kiekko putoaa keskiympyrään Tampassa Amalie Areenalla kello 23:30.

Tampa parantanut otteitaan kauden edetessä

Kotijoukkue Tampa Bay Lightning on alkanut pelaamaan vihdoin ja viimein odotetulla tavalla. Alkukausi oli verkkainen Tampa-leirin osalta, mutta nyt se pelaa tuttua ja turvallista kiekkoa. Tampa on pelannut kuluvalla kaudella 26 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 10 tappiota maalierolla 91:80. Tampa on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,50 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,08 maalin verran. Maalivahti- ja puolustuspelaaminen ei ole vielä parhaimmassa mahdollisessa iskussa.

Andrei Vasilevski on kieltämättä yksi NHL:n kuumimmista veskareista, mutta kuluvalla kaudella koppi on tarttunut vain 90,9% tarkkuudella – tähän emme ole tottunut, sillä Vasilevski on yleensä Tampassa se, joka näitä otteluita ratkaisee. Toki, Tampan puolustuspelaaminen oli alkukaudella todella karmeaa katsottavaa, eikä Vasilevski saanut juuri apuja muualta. Nyt Tampa on kunnostautunut omassa puolustuspelissään, joten voimme odottaa Vasilevskiltakin parempia otteita.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Pantterilauma tuskailee pelinsä kanssa

Florida Panthers oli edellisellä kaudella yksi mielenkiintoisimmista ja tulivoimaisimmista joukkueista, mutta mikä mättää kuluvalla kaudella? Floridan uusi valmentaja Paul Maurice joutuu operoimaan todella heikolla puolustuskalustolla, joka on tuottanut suuria ongelmia. Spencer Knight ja Sergei Bobrovsky ovat suoriutuneet maalilla todella ala-arvoisesti, mutta osittain se johtuu Floridan heikosta puolustuspelistä. Florida on edelleen joukkue, jonka pelaaminen roikkuu täysin hyökkäyspelinsä varassa. Paul Mauricen pelitapa ei kanna hedelmää nykyisellä rosterilla.

Panthers on pelannut kuluvalla kaudella 27 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja 14 tappiota maalierolla 94:88. Pantterilauma on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,48 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,26 maalin verran. Erikoistilannepelaamisen osalta ylivoima toimii suhteellisen hyvin, mutta alivoimassa on paljon parantamisen varaa. Pantterilauma tuskailee pelinsä kanssa, ja tällä menolla pudotuspelit alkavat olemaan pelkkä ajatus takaraivossa.

Tampa ennakkosuosikki

Kotijoukkue Tampa Bay Lightning lähtee illan otteluun oikeutetusti ennakkosuosikin asetelmista. Tampa on alkanut pelaamaan huomattavasti paremmin, ja loukkaantumisista se ei enää kärsi. Tampan runko on edelleen sama, jolla se voitti kaksi mestaruutta putkeen. Jon Cooperin luotsaama Tampa on edelleen yksi NHL:n vaarallisimmista joukkueista, vaikka kausi ei ole tähän mennessä täysin putkeen mennyt. Panthersin puolustuspeli on aivan liian heikko, eikä pelkästään tehokkaalla hyökkäyspelillä Tampaa murjota nurin heidän kotonaan. Tampa on paikallispeleissä ollut aina todella vahva, eikä se asia tule tämän illan aikana muuttumaan. Liuskalle valitaan Tampa Bay Lightningin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,20. Tampa on paremmin organisoitu joukkue, jonka peli on nousujohteista.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!