24.2. NHL: Tampa Bay Lightning – Buffalo Sabres | Sabresin puolustus ei selviä ehjin nahoin

24.2.2023 Klo. 02:00

Tampa Bay Lightning

Panos
1.5/5

Tampa Bay Lightning ja Buffalo Sabres kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Tampassa Amalie Areenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 02.00.

Tampa ennakkosuosikkina ottelussa

Tampa Bay Lightning lähtee ensi yön kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina. Vierailijoiden puolustuspelaaminen on ollut karmeaa katsottavaa lähiaikoina. Varsinkin hyökkäysvoimaisia joukkueita vastaan Buffalo on ollut suurissa vaikeuksissa ja Tampa kyllä omistaa tulivoimaa vaikka muille jakaa. Tampa voitti edellisen kamppailunsa Anaheim Ducksia vastaan lukemin 6-1, mutta sitä ennen se oli kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa hävitessään Vegas Golden Knightsille ja Arizona Coyotesille.

Tampa on pelannut kuluvalla kaudella 56 ottelua, joista saldona on 36 voittoa ja 20 tappiota maalierolla 199:161. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,55 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,88 maalin verran. Tampan pelistä ei löydy yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta. Puolustus- ja maalivahtipeli on timanttia, unohtamatta hurjaa tulivoimaa. Nikita Kucherov, Steven Stamkos, Brayden Point ja kumppanit tulevat pistämään Buffalo-puolustuksen todella suuriin vaikeuksiin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Sabresin heikko puolustuspelaaminen ongelmallista

Vierasjoukkue Buffalo Sabres omistaa todella laadukkaan hyökkäyskaluston, mutta puolustus- ja maalivahtiosasto vuotaa todella pahasti. Lähiaikoina Sabres on ollut suurissa vaikeuksissa hyökkäysvoimaisia joukkueita vastaan. Lyhyen ajan sisään se on hävinnyt Torontolle maalein 3-6, Kingsille maalein 2-5, Flamesille maalein 2-7 ja Carolinalle maalein 1-5. Nyt vastaan asettuu Tampa Bay Lightning, joka operoi myös hurjalla tulivoimalla. Sabresin heikko puolustuspelaaminen maksaa heille otteluita ja tärkeitä pisteitä valitettavasti.

Sabres on pelannut kuluvalla kaudella 55 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja 27 tappiota maalierolla 203:192. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,69 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,49 maalin verran. Buffalo on edellisen kerran voittanut Tampassa varsinaisella peliajalla vuonna 2015, joten taikauskoiset voivat pitää tätä merkkinä jostain.

Tampa pitää pisteet Amalie Areenalla

Tampa Bay Lightning pääsee pelaamaan kotonaan, jossa se on ollut äärimmäisen vaikea vastus kenelle tahansa. Tampa on pelannut kotonaan 28 ottelua, joista se on kyennyt voittamaan peräti 22 kamppailua. Se on hävinnyt varsinaisella peliajalla kotonaan pelatessaan ainoastaan neljä ottelua, joten se on äärimmäisen vahva kotijoukkue. Edellisen kerran Tampa kärsi kotonaan varsinaisella peliajalla tappion joulukuun alussa. Nyt vastaan asettuu Buffalo Sabres, jonka puolustuspelaaminen ei ole toiminut kärkijoukkueita vastaan. Tampa operoi huomattavasti laadukkaammalla materiaalilla ja on ottelussa selkeä ennakkosuosikki. Liuskalle valitaan Tampan voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,74.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!