28.12. NHL: St. Louis Blues – Toronto Maple Leafs | Toronton tulivoima aiheuttaa Bluesille ongelmia

28.12.2022 Klo. 03:00

Toronto Maple Leafs

Panos
1.5/5

St. Louis Blues ja Toronto Maple Leafs taistelevat sarjapisteistä NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan St. Louisissa Enterprise Centerissä kello 03:00.

Bluesin puolustuspelaaminen ei vakuuta

Kotijoukkue St. Louis Blues on ollut yksi kauden suurimmista pettymyksistä. Se operoi suhteellisen laadukkaalla ja laajalla materiaalilla, mutta pelaaminen on ollut todella heikkoa kuluvalla kaudella. Blues on pelannut 34 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 18 tappiota maalierolla 103:123. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,03 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,62 maalin verran ottelua kohden.

Puolustuspelaaminen on ollut läpi kauden ongelmallista, eikä se tiedä Toronton kaltaista tulivoimaista joukkuetta vastaan hyvää. Tällä hetkellä Blues porskuttaa kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Craig Beruben luotsaama Blues on tuskin saanut puolustuspelaamista korjattua pienen joulutauon aikana. Nuottipaidat ovat koko NHL:n kuudenneksi eniten maaleja päästänyt joukkue. Alivoimalla Blues on ollut myös todella pahasti helisemässä, sillä alivoimaprosentti huitelee 70,7% paikkeilla – Torontoa vastaan ei mitkään parhaimmat lähtökohdat kotijoukkueen osalta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Toronto löytänyt hyvän vireen

Toronto Maple Leafs aloitti oman NHL-kautensa todella verkkaisesti, mutta nyt se on porskuttanut käytännössä voitosta voittoon viimeisen kahden kuukauden aikana. Toronto on pelannut kuluvalla kaudella 34 ottelua, joista saldona on 21 voittoa ja 13 tappiota maalierolla 111.82. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,26 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut 2,41 maalin verran. Toronton puolustus- ja maalivahtiongelmat voidaan unohtaa, sillä tämä osasto on kunnossa.

Marras- ja joulukuun aikana Toronto on hävinnyt ainoastaan seitsemän ottelua, joka kertoo joukkueen nousujohteisesta pelistä tämän kauden osalta. Tappioista kolme on tullut varsinaisella peliajalla, joten pisteitä se on kyennyt napsimaan hurjaan tahtiin. Auston Matthews, Mitch Marner, William Nylander ja John Tavares pitävät huolen siitä, että vaarallisia maalipaikkoja syntyy ottelussa kuin ottelussa. Toronton tulivoima yhdistettynä laadukkaaseen maalivahti- ja puolustuspelaamiseen on Bluesille ongelmallinen yhdistelmä.

Nuottipaidat altavastaajan roolissa

Nuottipaidat lähtevät ensi yön otteluun altavastaajan roolissa täysin oikeutetusti. Toronto on yksinkertaisesti äärimmäisen vaarallinen, kun se on aloittanut pelaamaan omalla tasollaan ja alkanut dominoimaan kenttätapahtumia. Bluesin puolustus ei kykene pitämään Toronton kaltaista joukkuetta pimennossa, vaikka he kuinka yrittäisivät. Torontolla on liikaa tulivoimaa nuottipaidoille. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Toronto Maple Leafsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95. Vierailijat ovat hurjassa vireessä, ja he operoivat loukkaantumisista huolimatta selvästi laadukkaammalla materiaalilla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!