15.1. NHL: St. Louis Blues – Tampa Bay Lightning | Nuottipaidat kärsivät loukkaantumisista

15.1.2023 Klo. 03:00

Tampa Bay Lightning

Panos
1.5/5

St. Louis Blues ja Tampa Bay Lightning kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelu pelataan St. Louisissa Enterprise Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 03:00.

Blues altavastaajan roolissa

Kotijoukkue St. Louis Blues lähtee ensi yön otteluun altavastaajan roolissa. Tällä hetkellä nuottipaidat kärsivät muutamasta merkittävästä poissaolosta, sillä Vladimir Tarasenko, Ryan O’Reilly, Torey Krug, Marco Scandella, Scott Perunovich, Nick Leddy sekä Robert Bortuzzo ovat loukkaantuneiden listalla. Leddy ja Bortuzzo ovat merkittynä day-to-day -listalle, joten he saattavat pukea nuottipaidat yllensä, mutta muut ovat varmuudella poissa pelaavasta kokoonpanosta. Täysin terveellä rosterilla Blues olisi silti altavastaajana materiaalinsa puolesta.

Bluesin kausi ei ole ollut sieltä parhaimmasta päästä, vaikka se operoi suhteellisen laadukkaalla materiaalilla. Kausi ei ole edennyt odotuksien mukaisesti, ja varsinkin puolustus- ja maalivahtipelissä on ollut läpi kauden ongelmia. Nuottipaidat ovat pelanneet kuluvalla kaudella 43 ottelua, joista saldona on 21 voittoa ja 22 tappiota maalierolla 134:154. Blues on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,12 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,58 maalin verran.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Tampa vakuuttava suorittaja

Tampa Bay Lightning on kehnon alkukautensa jälkeen alkanut pelaamaan omalla tasollaan, ja voittoja on alkanut satamaan laariin mukavaa tahtia. Tällä hetkellä se on kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut Vancouver Canucks ja Columbus Blue Jackets. Vierailijoiden puolustus- ja maalivahtipeli on hyvässä formissa, eikä hyökkäyspeli ole Tampa-leirillä koskaan tökkinyt. Nikita Kucherovin, Brayden Pointin ja Steven Stamkosin kaltaisilla pelaajilla luodaan ottelussa kuin ottelussa aina tarvittava määrä maalipaikkoja.

Tampa on pelannut kuluvalla kaudella 40 ottelua, joista saldona on 26 voittoa ja 14 tappiota maalierolla 143:118. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,58 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,95 maalin verran. Tampa on erikoistilannepelaamisessa erinomainen, eli yli- ja alivoima on hyvässä tikissä. Tampa lähtee ensi yön otteluun ennakkosuosikkina, mikä ei tule yllätyksenä.

Vierailijat jatkavat voittojen tiellä

Tampa Bay Lightning operoi laadukkaammalla ja laajemalla materiaalilla kuin nuottipaidat. Vierailijat ovat paremmassa tulosvireessä, eivätkä he kärsi loukkaantumisista. Nuottipaitojen poissaolot vaikuttavat pelaamiseen, sillä osaamista on sen verran poissa pelaavasta kokoonpanosta oikeastaan jokaiselta osa-alueelta. Tampa on joukkue, joka taistelee kuluvalla kaudella jälleen kerran Stanley Cupin voitosta – se omistaa hurjan määrän tulivoimaa, ja alakerta on viimeisen päälle timanttia. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Tampa Bay Lightningin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,91. Jon Cooperin luotsaama Tampa ei häviä millään pelin osa-alueella nuottipaidoille.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!