22.11. NHL: St. Louis Blues – Anaheim Ducks | Blues ja Ducks kohtaavat toistamiseen lyhyen ajan sisällä

22.11.2022 Klo. 03:00

St. Louis Blues

Panos
2/5

St. Louis Blues ja Anaheim Ducks kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu pelataan St. Louisissa Enterprise Centerissa. jossa kiekko putoaa jäähän kello 03:00.

Ducksin peli täysin sekaisin

Ducks-leiri ei ole vielä onnistunut voittamaan ainuttakaan ottelua varsinaisella peliajalla tämän kauden osalta. Ducskin peli on valitettavasti täysin sekaisin tällä hetkellä. Se on pelannut kuluvalla kaudella 18 ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja 13 tappiota maalieron ollessa 47:78. Ducks on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,61 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 4,33 maalin verran. Ducks on omassa konferenssissaan ja divisioonassaan viimeisenä.

Ducksin hyökkäyspelaaminen on ollut karseaa katsottavaa, sillä ainoastaan Troy Terry ja Trevor Zegras saavat tulosta aikaiseksi. Muiden osalta tekeminen on ollut surkuhupaisaa. Puolustus- ja maalivahtipeli on Ducks-leirillä ollut myös todella heikkoa. maalivahti John Gibson ei ole enää lähellekään sillä tasolla, mitä se oli vielä muutamia vuosia takaperin. Erikoistilannepelaaminen Ducksin osalta on koko NHL:n heikointa ali- ja ylivoiman osalta. Yksinkertaisesti Ducksin paketti on aivan täysin sekaisin, eikä pelaamisessa ole mitään tolkkua.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Nuottipaidat vireessä

Kotijoukkue St. Louis Bluesin alkukausi lähti hieman nihkeästi liikkeelle, mutta nyt se on saanut pakettinsa kasaan ja porskuttaa kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Blues ja Ducks kohtasivat muutama päivä takaperin, jolloin kotijoukkue Blues oli vahvempi lukemin 6-2. Sama kaava tulee jatkumaan seuraavassakin pelissä, eli Blues tulee olemaan selkeä ennakkosuosikki ja hallitsemaan ottelun kulkua. Nuottipaidat ovat löytäneet hyvän vireen, joka oli odotettua heikon alkukauden jälkeen. Bluesin materiaali on sen verran laaja ja laadukas, että se kykenee kyllä itselleen voittoja kairaamaan hyvällä tahdilla.

Blues on pelannut kuluvalla kaudella 17 ottelua, joista saldona on yhdeksän voittoa ja kahdeksan tappiota maalieron ollessa 49:58. Bluesin heikko alkukausi näkyy vielä hetken tilastollisesti, mutta pelaaminen on tällä hetkellä oikeasti hyvässä kuosissa. Blues on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,88 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,41 maalin verran. Kotijoukkueen ylivoima on toiminut moitteetta, mutta alivoiman osalta on vielä paljon parannettavaa.

Blues jatkaa voittoputkeaan

St. Louis Blues lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei tule suurena yllätyksenä. Vastaan asettuu koko NHL:n häntäpäässä oleva Anaheim Ducks, jonka peli on aivan täysin sekaisin. Ducksilla poissa pelaavasta kokoonpanosta on Kevin Shattenkirk, Urho Vaakanainen, Jamie Drysdale, Derek Grant sekä mahdollisesti day-to-day -listalla oleva Maxime Comtois. Varsinkin puolustuskalusto on Ducksilla tällä hetkellä todella heikossa hapessa loukkaantumisten takia. Blues omistaa runsaasti tulivoimaa, vaikka siltä se ei ole vielä tämän kauden osalta näyttänyt.

Blues pääsee nauttimaan ottelussa kotiedusta, materiaaliedusta ja se on tällä hetkellä huomattavasti paremmassa vireessä. Blues porskuttaa kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa, kun taas vuorostaan vierailijat ovat hävinneet kaksi edellistä otteluaan. Toinen tappioista tuli juuri muutama päivä sitten St. Louis Bluesille lukemin 2-6. Parissa päivässä ei tapahdu ihmeitä, ja Ducks tulee jälleen kerran olemaan pahasti altavastaajan paikalla. Liuskalle sopii vallan mainiosti hyvässä vireessä olevan Bluesin kotivoitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,76. Ducksin heikko puolustuskalusto ei tule selviämään ehjin nahoin tästäkään ottelusta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!