20.1. NHL: Seattle Kraken – New Jersey Devils | Hyökkäyspelaamisen juhlaa

20.1.2023 Klo. 05:00

Yli 5,5 maalia

Panos
2/5

Seattle Kraken ja New Jersey Devils kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Seattlessa Climate Pledge Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 05:00.

Hyökkäyspelaaminen näyttelee suurta osaa

Seattle Krakenin ja New Jersey Devilsin ottelusta on turha odottaa vähämaalista nysväystä, kun kaksi hyökkäyspeliin orientoitunutta joukkuetta kohtaavat toisensa. Devilsin yhdeksän edellistä ottelua on päättynyt yli 5,5 maaliin, ja seuraava tulee päättymään myös. Pelitavaltaan molemmat joukkueista ovat sellaisia, että maalipaikkoja on kyllä tarjolla. Molemmat omistavat hurjan määrän tulivoimaa, eikä puolustuspelaaminen ole ollut viime aikoina tehokasta.

Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 44 ottelua, joista saldona on 26 voittoa ja 18 tappiota maalierolla 161:138. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,66 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,14 maalin verran. Kraken on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa, jota edelsi kahdeksan ottelun mittainen voittoputki. Kraken lähtee varmasti nälkäisenä hakemaan itseään takaisin voittojen tielle Climate Pledge Areenalla.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Devils laadukkaampi joukkue

Vierasjoukkue New Jersey Devils on joukkueista laadukkaampi, ja se omistaa hieman kokonaisvaltaisemman paketin. Devilsin puolustus- ja maalivahtipelaaminen on paremassa jamassa kuin kotijoukkueella, mutta viime otteluissa tämä osasto on hieman totuttua enemmän vuotanut. Devils omistaa enemmän hyökkäysvoimaa, vaikka se on tällä kaudella nakuttanut vähemmän maaleja kuin Kraken. Jack Hughes, Nico Hischier. Jesper Bratt ja kumppanit pelaavat erinomaista kautta. Heidän hyökkäyspelaamistaan on ilo katsella, kun tilanteita syntyy ottelussa kuin ottelussa rutkasti.

Devils on pelannut kuluvalla kaudella 44 ottelua, joista saldona on 29 voittoa ja 15 tappiota maalierolla 155:115. Devils on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,52 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,61 maalin verran. Devilsin peleistä peräti 31 kamppailua on päättynyt yli 5,5 maaliin, eli 70% peleistä on ollut runsasmaalinen. Sama kaava tulee jatkumaan ensi yön ottelussakin.

Maalipaikkoja luvassa

Kaksi hyökkäysvoittoista joukkuetta kohtaavat, joten maalipaikkoja on varmasti luvassa. Devilsin yhdeksän edellistä kamppailua on päättynyt yli 5,5 maaliin, ja sama kaava tulee jatkumaan ensi yön ottelussakin. Krakenin pelitapa ruokkii samalla tavalla runsasmaalisia otteluita, joten on aivan turha odottaa tästä kamppailusta tulevan puolustusvoittoista taistelua. Molemmilla on järkyttävä määrä tulivoimaa kentällä, jotka kykenevät ne maalipaikat kyllä hyödyntämään hyvällä tahdilla. Liuskalle valitaan se, että ottelussa nähdään yli 5,5 maalia kertoimella 1,65.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!