31.12. NHL: Seattle Kraken – Edmonton Oilers | Hyökkäyspelaamisen juhlaa

31.12.2022 Klo. 05:00

Yli 6 maalia

Panos
1.5/5

Seattle Kraken ja Edmonton Oilers kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Seattlessa Climate Pledge Areenalla kello 05:00.

Tulivoimainen Oilers

Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin kentällä häärääminen tuottaa kenelle tahansa ongelmia. Oilers on tuttuun tapaan hyökkäyspeliin orientoitunut joukkue, jonka peleissä nähdään rutkasti maaleja molemmissa päissä. Oilers omistaa järisyttävän määrän tulivoimaa, mutta puolustuspelaamisen osalta asiat eivät olekaan pelkästään ruusuilla tanssimista. Vierailijoiden ongelmat ovat jo useamman vuoden löytyneet heikosta puolustus- ja maalivahtipelistä, eikä nykyinen kausi ole millään tavalla poikkeus.

Oilers on pelannut kuluvalla kaudella 36 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 17 tappiota maalierolla 128:122. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden peräti 3,56 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,39 maalin verran. Oilers on koko NHL:n neljänneksi eniten maaleja tehnyt joukkue, ja yhdeksänneksi eniten maaleja päästänyt joukkue. Oilers on koko liigan paras joukkue pelaamaan ylivoimalla, mikä ei tule suurena yllätyksenä – ylivoimaprosentti Oilersilla on 32,3%. Joukkueen pelitapa ja materiaali ruokkii runsasmaalisia otteluita.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Kraken positiivinen yllättäjä

NHL.n uusin laajennusjoukkue Seattle Kraken on onnistunut yllättämään monet tämän kauden osalta. Kraken on tällä hetkellä kiinni pudotuspeleissä, mutta mitä todennäköisemmin se tulee jäämään kauden lopussa ulkopuolelle. Kraken pelaa heikossa divisioonassa ja konferenssissa, jonka takia se on kyennyt pisteitä napsimaan kiitettävästi. Kraken on hyvin samantapainen joukkue tilastoiden valossa kuin Oilers. Hyökkäyspelaaminen toimii, mutta puolustus- ja maalivahtipelissä on ongelmia.

Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 33 ottelua, joista saldona on 18 voittoa ja 15 tappiota maalierolla 115:106. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,48 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,21 maalin verran. Krakenin ylivoima on NHL:n keskikastia, mutta alivoiman osalta se on ollut koko NHL:n toiseksi heikoin lukemalla 69,2% – Oilersin kaltaista joukkuetta vastaan se ei tiedä hyvää.

Maalikarkelot luvassa

Molemmat joukkueista ovat hyökkäyspäässä tehokkaita, mutta puolustuspää vuotaa molempien osalta todella pahasti. Kumpikin joukkueista omistavat kiitettävän määrän tulivoimaa, joten maalipaikkoja on varmasti luvassa molemmissa kenttäpäädyissä. Krakenin ja Oilersin surkeat alivoimat lisäävät mahdollisuuksia runsasmaaliseen otteluun. Pelitavaltaan molemmat ovat hyökkäyspainotteisia, joka ruokkii juuri runsasmaalisia otteluita. Kumpikaan ei lähde pelaamaan puolustuksen kautta, vaan pelaaminen perustuu tehokkaaseen hyökkäyspeliin. Oilers on pelannut kuluvalla kaudella 36 ottelua, joista 27 kappaletta on päätynyt yli 5,5 maaliin. Tästä ottelusta on aivan turha odottaa puolustusvoittoista peliä, joten maalimäärän pelaaminen sopii vallan mainiosti tähän kamppailuun. Liuskalle valitaan se, että ottelussa nähdään yli 6 maalia kertoimella 1,73. Jos ottelu päättyy tasan kuuteen maaliin, niin siinä vaiheessa panos palautuu.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!