18.3. NHL: Seattle Kraken – Edmonton Oilers | Divisioonan sisäinen taistelu pisteistä

18.3.2023 Klo. 22:00

Edmonton Oilers ML

Panos
1.5/5

Seattle Kraken ja Edmonton Oilers kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa lauantai-iltana. Kamppailu pisteistä käydään Seattlessa Climate Pledge Areenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 22:00.

Oilers hyvässä tulosvireessä

Edmonton Oilers porskuttaa tällä hetkellä varsin mukavassa tulosvireessä. Se on voittanut edellisen viiden ottelun aikana neljä kamppailua, joista jokainen on tullut varsinaisella peliajalla – tappio tuli kiven kovaa Toronto Maple Leafsia vastaan. Edellisessä kamppailussaan Edmonton Oilers päihitti Dallas Starsin lukemin 4-1. Seuraavaksi Oilers lähtee vierailemaan Seattleen, jossa se saa vastaansa Krakenin. Kotijoukkueella on ollut tuloksien valossa hieman heikompi ajanjakso menossa.

Oilers ja Kraken pelaavat molemmat samassa Tyynenmeren-divisioonassa ja piste-eroa heidän välillä on vain yksi sarjapiste. Luvassa on siis todella tärkeä kamppailu, kun kaksi divisioonan sisäistä joukkuetta kohtaavat toisensa. Luvassa on kahden heikosti puolustavan joukkueen kohtaaminen, joten maaleja tässä kamppailussa tullaan mitä todennäköisemmin näkemään. Kauden edelliset keskinäiset kohtaamiset ovat kaikki olleet runsasmaalisia. Joukkueet ovat kohdanneet ennen tätä iltaa toisensa kolme kertaa ja Edmonton on voittanut näistä kamppailuista kaksi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Kraken heikompi suorittaja

Kotijoukkue Seattle Kraken on ollut joukkueista heikompi suorittaja, vaikka se pisteiden valossa on käytännössä samoissa lukemissa. Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 68 ottelua, joista saldona on 38 voittoa ja 30 tappiota maalierolla 236:214. Kraken on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,47 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,15 maalin verran. Krakenin erikoistilannepelaaminen on ollut kuluvalla kaudella suhteellisen heikkoa, sillä ylivoimaprosentti joukkueella on 19,7% ja alivoimaprosentti 74,5%.

Edmonton Oilers on pelannut kuluvalla kaudella 39 ottelua, joista saldona on 38 voittoa ja 31 tappiota maalierolla 268:227. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden peräti 3,88 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,29 maalin verran. Oilersin erikoistilannepelaaminen on ylivoiman osalta sarjan parasta, mutta samaa ei voida sanoa alivoimasta. Oilersin ylivoimaprosentti huitelee tällä hetkellä 31,5% paikkeilla, kun taas vuorostaan alivoimaprosentti on ainoastaan 75,3%.

Oilers vahvemmilla

Vierasjoukkue Edmonton Oilers lähtee illan kamppailuun ennakkosuosikkina. Se on tällä hetkellä paremmassa tulosvireessä kuin Kraken ja se omistaa laadukkaamman pelaajamateriaalin. Connor McDavidin ja Leon Draisatlin tähdittämä Oilers ei tule jäämään tyhjin käsin maalipaikkojen suhteen, sillä Krakenin puolustuspelaamisessa on paljon aukkoja. Oilers on äärimmäisen vaarallinen joukkue ylivoimalla pelatessaan ja Kraken on äärimmäisen heikko pelaamaan alivoimalla. Kamppailusta voidaan odottaa jälleen kerran runsasmaalista, mutta kertoimien valossa ei ole järkevää koskea siihen. Paras veto saadaan, kun pelataan vierasjoukkue Oilersin lopullista voittoa kertoimella 1,77.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!