28.1. NHL: Seattle Kraken – Calgary Flames | Tyynenmeren divisioonassa jaetaan tärkeitä pisteitä

28.1.2023 Klo. 05:00

Seattle Kraken

Panos
1/5

Seattle Kraken ja Calgary Flames kohtaavat toisensa erittäin mielenkiintoisessa ottelussa NHL:ssä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Seattlessa Climate Pledge Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 05:00.

Tärkeitä pisteitä jaossa

Seattle Krakenin ja Calgary Flamesin välisessä ottelussa on jaossa tärkeitä pisteitä, kun kyseessä on divisioonan sisäinen kamppailu ja molemmat taistelevat pudotuspelipaikasta. Hieman jopa yllättäen Kraken on tällä hetkellä koko Tyynenmeren-divisioonan kärkipaikalla, kun taas vuorostaan Flames on sijalla 5. Kotijoukkueen kausi on ollut tähän mennessä erinomainen, mutta samaa ei voida sanoa vierailijoista.

Flamesin kausi on ollut tähän mennessä pettymys, kun huomioidaan miten laadukas ja tulivoimainen se oli edellisellä kaudella. Matthew Tkachukin ja Johnny Gaudreaun lähtö joukkueesta teki todella ison loven joukkueen hyökkäykalustoon. Jonathan Huberdeau ja Nazem Kadri eivät ole samanlaisia sateentekijöitä, kuin kaksi edellä mainittua herrasmiestä. Elias Lindholm ei ole saanut vielä kemiaa kohdalleen uusien ketjukavereiden kanssa, joka näkyy tuloksellisessa pelaamisessa.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Kraken ennakkosuosikki

Kraken lähtee omissa papereissa nykyisiä kertoimia suurempana ennakkosuosikkina otteluun. Se on tällä hetkellä huomattavasti paremmassa tulosvireessä ja se pääsee lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla, kun taas vuorostaan Flames ei pääse. Vierailijat pelasivat edellisenä yönä Chicago Blackhawksia vastaan ala-arvoisen ottelun, sillä lunta tuli tupaan lukemin 1-5 yhtä NHL:n heikointa joukkuetta vastaan. Darryl Sutterin luotsaama Flames lähtee ensi yön otteluun varmasti täysin erilaisella peli-ilmeellä, mutta pelillisesti se ei Krakenia haasta.

Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 47 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja 19 tappiota maalierolla 172:143. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,66 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,04 maalin verran. Krakenin vahvuutena on ollut erinomainen hyökkäyspelaaminen. Flames on pelannut kuluvalla kaudella 49 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja 26 tappiota maalierolla 151:147. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,08 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,00 maalin verran.

Kraken nappaa itselleen tärkeät pisteet

Seattle Kraken lähtee ensi yön otteluun paremmista lähtökohdista, ja se onkin ottelussa ennakkosuosikki. Jaossa on todella tärkeitä pisteitä, kun kyseessä on divisioonan sisäinen ottelu. Vierailijoilla on allansa tappio edelliseltä yöltä Blackhawksille, kun taas vuorostaan Krakenilla on allansa suvereeni 6-1-voitto Vancouver Canucksista pari päivää sitten. Krakenin tuli- ja luisteluvoimainen joukkue tulee olemaan äärimmäisen hankala vastus heikossa tulosvireessä olevalle Flamesille. Liuskalle valitaan Krakenin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,40.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!