26.10. NHL: Seattle Kraken – Buffalo Sabres | Krakenin peli ailahtelevaa

26.10.2022 Klo. 05:00

Buffalo Sabres ML

Panos
1/5

Seattle Kraken ja Buffalo Sabres kohtaavat toisensa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL-kaukalossa. Ottelu pelataan Seattlessa Climate Pledge Areenalla kello 05:00.

Sabres pelannut pirteästi

Vierasjoukkue Buffalo Sabres on aloittanut oman NHL-kautensa todella pirteästi. Se on pelannut kuluvalla kaudella viisi ottelua, joista saldona on neljä voittoa ja yksi tappio. Tällä hetkellä Buffalo porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut Calgary Flames, Edmonton Oilers sekä Vancouver Canucks – kauden ensimmäinen ja ainut tappio tuli Florida Panthersia vastaan lukemin 3-4.

Sabres-puolustaja Rasmus Dahlin on aloittanut kautensa todella väkevästi, sillä kyseinen herra on nakuttanut jokaisessa viidessä pelaamassaan pelissä maalin ja lisäksi kolme syöttöpistettä. Edellisellä kaudella joukkueeseen tullut Alex Tuch, on myös aloittanut kautensa todella pirteästi tehden pisteet 6+1=7. Nyt vastaan asettuu Seattle Kraken, jonka pelaaminen on ollut alkukauden aikana todella ailahtelevaa. Sabres jos pelaa samalla tavalla kuin aikaisemmissa peleissä, niin Kraken tulee olemaan suurissa vaikeuksissa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Krakenin pelissä paljon parannettavaa

Seattle Krakenin kausi on lähtenyt todella ailahtelevasti liikkeelle. Välillä Kraken pelaa todella hyviä jaksoja, mutta kokonaisuudessaan peli on pahasti sekaisin. Kraken on pelannut kuluvalla kaudella seitsemän ottelua, joista se on kyennyt voittamaan ainoastaan kaksi peliä. Kotijoukkueen edellinen tappio tuli Chicago Blackhawksia vastaan lukemin 4-5, joka lukeutuu NHL:n häntäpään joukkueisiin. Varsinkin puolustuspelaamisessa Krakenilla on ollut suuria vaikeuksia, kuin myös maalivahtipelissä.

Kraken on päästänyt kuluvalla kaudella toiseksi eniten maaleja oman selkänsä taakse. Toki kausi on vasta alussa ja Kraken on pelannut huomattavasti enemmän pelejä kuin suurin osa joukkueista. Täysin tuulesta temmattua Krakenin heikko puolustus- ja maalivahtipeli ei kuitenkaan ole. Kraken on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 3,86 maalia oman selkänsä taakse, ja alivoimaprosentti huitelee 64% tietämillä. Puolustuspelaamisessa Krakenilla on rutkasti parantamisen varaa, jos se haluaa kuluvalla kaudella olla relevantti joukkue.

Sabres on kertoimien puolesta altavastaaja

Kotijoukkue Seattle Kraken lähtee otteluun kertoimien valossa ennakkosuosikkina, mitä se ei kuitenkaan todellisuudessa ole. Vierasjoukkue Buffalo Sabresin pelaaminen on ollut kuluvalla kaudella huomattavasti paremmalla tasolla, ja se on kyennyt jo muutaman ison päänahan nappaamaan itselleen. Buffalo on nakuttanut viidessä pelaamassaan pelissä 22 maalia, joka on ottelua kohden 4,40 maalia. Krakenilla on suuria ongelmia oman puolustus- ja maalivahtipelinsä kanssa, kun taas vuorostaan Buffalon hyökkäyspeli on toiminut moitteetta – ei paras yhtälö Krakenin osalta. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Buffalo Sabresin lopullinen voitto herkullisella 2,09 kertoimella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!