24.2. NHL: Seattle Kraken – Boston Bruins | Bruins kovassa iskussa

24.2.2023 Klo. 05:00

Boston Bruins

Panos
1.5/5

Seattle Kraken ja Boston Bruins taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Seattlessa Climate Pledge Areenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 05.00.

Bruins jälleen kerran kovassa vireessä

Boston Bruins oli tammi- ja helmikuun vaihteessa koko NHL-kautensa heikoimmassa vireessä, kun se hävisi viidestä ottelusta neljä kamppailua. Nyt se porskuttaa taas jälleen kerran kovassa vireessä. Bruins on neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut Dallas Stars, Nashville Predators, New York Islanders sekä Ottawa Senators – voittoputken aikana Bruinsin selän taakse on tehty ainoastaan viisi maalia, joten puolustuspelaaminen on toiminut kuin rasvattu.

Seuraavaksi Bruins matkaa Seattle Krakenin vieraaksi, jolla on allansa todella heikko kamppailu San Jose Sharksia vastaan. Bruinsin kokoonpanosta poissa ovat Vinni Lettieri sekä Tomas Nosek, jotka eivät vaikuta millään tapaa vierailijoiden pelaamiseen. Bruins on pelannut kuluvalla kaudella 56 ottelua, joista saldona on 43 voittoa ja 13 tappiota maalierolla 208:115. Bruins on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,71 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,05 maalin verran. Bruinsin puolustuspelaaminen on järisyttävän kovalla tasolla ja se on koko liigan vähiten maaleja päästänyt joukkue.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Kraken selkeä altavastaaja ottelussa

Kotijoukkue Seattle Kraken lähtee ensi yön kamppailuun selkeänä altavastaajana, kun vastaan astelee koko NHL:n ykkösenä majaileva Boston Bruins. Kraken hävisi edellisen ottelunsa San Jose Sharksia vastaan lukemin 4-0. Kraken näytti todella huonolta, eikä se saanut kentällä juuri mitään aikaan vajamiehistä Sharksia vastaan. Tason on noustava hirmuisesti, jos Kraken aikoo tosissaan haastaa Bruins-leiriä. Krakenin pelaavasta kokoonpanosta poissa ovat Chris Driedger, Joonas Donskoi sekä Andre Burakovsky.

Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 57 ottelua, joista saldona on 32 voittoa ja 25 tappiota maalierolla 197:175. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,46 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,07 maalin verran. Vaikka Krakenin tilastot suhteellisen hyvältä näyttävätkin sarjataulukon ja muiden osalta, niin kannattaa muistaa, että Kraken pelaa kaikista heikoimmassa divisioonassa ja konferenssissa – Kraken on päässyt pelaamaan siis käytännössä hieman enemmän helppoja pelejä kuin esimerkiksi Bruins, joka tekeekin Bruinsin pelaamisesta vielä enemmän vaikuttavampaa.

Bruins nappaa voiton

Boston Bruinsin pelaaminen on viime otteluissa ollut todella vakuuttavaa, eikä Seattle Kraken tule tuottamaan ongelmia vierailijoille. Bruins operoi huomattavasti laadukkaammalla pelaajamateriaalilla, ja se on pelin jokaisella osa-alueella kotijoukkuetta edellä. Krakenilla on allansa todella heikko kamppailu Sharksia vastaan, kun taas vuorostaan Bruins porskuttaa neljän ottelun voittoputkessa. Bruinsin puolustus- ja maalivahtipeli on toiminut paremmin kuin hyvin ja se tulee tuottamaan Kraken-leirillekin ongelmia. Kotijoukkue ei ole sieltä parhaimmasta päästä hyödyntämään omia maalipaikkojaan. Liuskalle valitaan Bruinsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!