29.3. NHL: San Jose Sharks – Winnipeg Jets | Sharks kammottavassa tappioputkessa

29.3.2023 Klo. 05:30

Winnipeg Jets

Panos
1.5/5

San Jose Sharks ja Winnipeg Jets taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan San Josessa SAP Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 05.30.

Sharks pudonnut hännille

Kotijoukkue San Jose Sharks on pudonnut koko NHL:n häntäpäähän kammottavan tappioputken myötä. Sharks on hävinnyt yhdeksän kamppailua putkeen, eikä pelaamisessa ole oikeastaan mitään tolkkua. Toisaalta tämän vuoden draftia ajatellen Sharks on oikein mukavassa paikassa sijoituksen osalta. Kotijoukkue Sharks hävisi edellisessä kamppailussaan Calgary Flamesille lukemin 3-5, ja tätä ennen edelsi tappio Vancouver Canucksia vastaan lukemin 2-7.

Sharksin kausi tulee päättymään runkosarjaan, vaikka se voittaisi kaikki loppukauden pelinsä. Sharks pelaa siis aivan täysin panoksettomia otteluita, kun taas vastustaja Winnipeg Jets taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ja näin ollen heille loppukauden pelit ovat tärkeitä. Jets ei ole kertaakaan lähteny takki auki -mentaliteetilla heikkoja joukkueita vastaan, sillä Rick Bowness ei sitä salli. Jets tarvitsee heikosta Sharksista voiton ja sitä se lähtee toden teolla havittelemaan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Jets huomattavasti laadukkaampi

On selvää, että vierasjoukkue Winnipeg Jets on joukkueista selkeästi laadukkaampi oikeastaan jokaisella pelin osa-alueella, valmennuksesta lähtien. Jets on pelannut kuluvalla kaudella 74 ottelua, joista saldona on 41 voittoa ja 33 tappiota maalierolla 220:208. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,97 maalia vastustajan nuottaan ja omissa on soinut ottelua kohden 2,81 maalin verran. Jetsin pelitapa on hyvin puolustusvoittoinen, jonka takia otteluissa ei mässäillä maalipaikoilla. Rick Bownessin pelitavan tuntee jokainen vähääkään NHL:ää seuraava henkilö.

San Jose Sharks on pelannut kuluvalla kaudella 73 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 54 tappiota maalierolla 208:280. Sharks on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,85 maalia vastustajan verkon perukoille ja omissa on soinut ottelua kohden 3,84 maalin verran. Sharksin puolustus- ja maalivahtipelaaminen on ollut koko kauden ajan ongelmallista, eikä se kyllä hirveästi tulivoimaakaan omista valitettavasti.

Jets nappaa tärkeät pisteet

Winnipeg Jets tarvitsee kipeästi pisteitä, eikä sillä ole varaa hävitä San Jose Sharksin kaltaiselle joukkueelle. Jets ei ole kertaakaan löysäillyt ”heikkoja” joukkueita vastaan, joten sitä on turha odottaa nytkään. Jets lähtee pelaamaan voitosta tosissaan ja huomattavasti laadukkaamman materiaalin myötä se tulee onnistumaan siinä. Sharksin peli on aivan sekaisin – Sharks on hävinnyt yhdeksän kamppailua putkeen. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Winnipeg Jetsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,91.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!