20.2. NHL: San Jose Sharks – Seattle Kraken | Kraken löytänyt vireensä takaisin

20.2.2023 Klo. 23:00

Seattle Kraken

Panos
1.5/5

San Jose Sharks ja Seattle Kraken kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa maanantai-iltana. Ottelu pelataan San Josessa SAP Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 23.00.

Kraken ennakkosuosikkina illan kamppailussa

Vierasjoukkue Seattle Kraken lähtee illan kamppailuun ennakkosuosikin asetelmista. Se porskuttaa tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa, ja edellisen viiden ottelun aikana Kraken on jäänyt vain kertaalleen ilman pisteitä. Kraken on löytänyt vireensä takaisin ja se on päässyt pienen tappiokierteen jälkeen takaisin voittojen makuun. Kraken kaatoi edellisessä ottelussaan Detroit Red Wingsin maalein 4-2, ja muutama päivä takaperin tästä se kaatoi Philadelphia Flyersin lukemin 6-2.

Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 56 ottelua, joista saldona on 32 voittoa ja 24 tappiota maalierolla 197:171. Kraken on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,52 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,05 maalin verran. Kraken majailee omassa konferenssissaan neljäntenä ja omassa divisioonassaan kolmantena. Vierailijoiden kausi on ollut yllättäen näinkin hyvä. Kraken omistaa laadukkaan hyökkäyskaluston, jonka avulla se kykenee haastamaan kenet tahansa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Sharksin kausi paketissa

San Jose Sharksin osalta kuluva kausi on jo paketissa, sillä heidän osaltaan ei ole enää mahdollisuuksia päästä pelaamaan pudotuspeleistä. Sharks ja Kraken ovat vierailijoiden olemassaolon aikana kohdanneet yhteensä viisi kertaa, joista Kraken on voittanut peräti neljä kamppailua varsinaisella peliajalla. Löytääkö Sharks tälläkään kertaa lääkkeitä voittaakseen hyvässä tulosvireessä olevaa Krakenia?

Sharks on pelannut kuluvalla kaudella 57 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 40 tappiota maalierolla 169:208. Sharks on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,96 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,65 maalin verran. Sharks-leiri majailee omassa konferenssissaan sijalla 14. ja omassa divisioonassaan he ovat seitsemäntenä. Sharks pelaa samassa divisioonassa kuin Kraken ja silti se on hävinnyt 40 kamppailua – Tyynenmeren-divisioona on tällä kaudella yksi heikoimmista.

Kraken vahvemmilla vesillä

Seattle Kraken on nykyisiä kertoimia suurempi ennakkosuosikki ja sehän meille kelpaa vallan mainiosti. San Jose Sharks on toki sellainen joukkue, joka olisi ansainnut enemmän voittoja tähän mennessä kuin nyt. Edistyneissä tilastoissa Sharks ei ole niin huono kuin sarjataulukko antaa ymmärtää, mutta kaikesta huolimatta Kraken on joukkueena parempi jokaisella pelin osa-alueella, paitsi alivoimalla pelatessa. Kraken on materiaaliltaan paljon laadukkaampi ja laajempi joukkue kuin Sharks. Timo Meierin mahdollinen poissaolo on todella kova isku Sharks-leirille, mutta hänen pelaamisensa on vielä auki. Liuskalle valitaan Seattle Krakenin voitto varsinaisella peliajalla herkullisella 2,15-kertoimella.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!