16.1. NHL: San Jose Sharks – New Jersey Devils | Vierailijat hyvässä tulosvireessä

16.1.2023 Klo. 23:00

New Jersey Devils

Panos
1.5/5

San Jose Sharks ja New Jersey Devils kohtaavat toisensa maanantai-iltana NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan San Josessa SAP Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 23:00.

Devils hyvässä vireessä

Vierasjoukkue New Jersey Devils porskuttaa tällä hetkellä hyvässä tulosvireessä – se on neljän ottelun voittoputkessa, joiden aikana on kaatunut New York Rangers, Carolina Hurricanes, Anaheim Ducks sekä Los Angeles Kings. Maanantai-iltana Devils lähtee hakemaan jo viidennettä voittoaan putkeen San Jose Sharksin kustannuksella. Vierailijat ovat kokonaisvaltaisesti laadukkaampi joukkue kuin Sharks, ja he ovat huomattavasti paremmassa tulosvireessä tällä hetkellä.

Devils on pelannut kuluvalla kaudella 43 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja 15 tappiota maalierolla 152:112. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,53 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,60 maalin verran. Devilsin vahvuutena on ollut koko kauden erinomainen puolustus- ja maalivahtipeli. Hyökkäysvoimaa siltä löytyy myös vaikka muille jakaa. Jack Hughes, Nico Hischier, Jesper Bratt ja kumppanit ovat pelanneet erinomaisen kauden tähän mennessä, eikä hidastumisen merkkejä ole ilmassa. Power rankingissa Devils on tällä hetkellä koko NHL:n kolmantena.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Sharksin puolustus vaikeuksissa

Kotijoukkue San Jose Sharksin puolustuspelaaminen on ollut karmeaa katsottavaa kuluvalla kaudella. Nyt vastaan asettuu Devils, jolta löytyy rutkasti tulivoimaa. Devils tykkää vauhtikiekosta ja kiekkokontrollista – peli pidetään mahdollisimman kauan vastustajan päässä ja näin ollen Sharks tulee olemaan vaikeuksissa. Sharks on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Se on kyennyt tammikuun aikana voittamaan ainoastaan kaksi ottelua, joissa kaatui Arizona Coyotes sekä Chicago Blackhawks. Molemmat näistä lukeutuvat NHL:n häntäpään joukkueisiin.

Sharks on pelannut kuluvalla kaudella 44 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja 31 tappiota maalierolla 133:164. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,02 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,73 maalin verran. Sharks on tällä hetkellä koko NHL:n neljänneksi eniten maaleja päästänyt joukkue, eli puolustus ei todellakaan ole sieltä parhaimmasta päästä Sharks-leirillä. Sharks on omassa konferenssissaan sijalla 13. ja omassa divisioonassaan se on toiseksi viimeisenä.

Devils liian iso pala purtavaksi

Devils on jälleen kerran todella kovassa iskussa, ja pelaamisesta huokuu tekemisen meininki. Peli-ilo on löytynyt takaisin ja tulosta on alkanut syntymään taas hyvällä tahdilla. Pelitavaltaan Devils on äärimmäisen hankala vastus Sharksille. Vierailijat ovat pelin jokaisella osa-alueella Sharksia valovuoden edellä. On todella vaikea nähdä, että Sharks kykenisi selviämään ottelusta ehjin nahoin. Tasoerot ovat yksinkertaisesti liian suuret, ja Devils on äärimmäisen kovassa tikissä tuloksellisesti. Liuskalle valitaan New Jersey Devilsin voitto varsinaisella peliajalla herkullisella 1,95-kertoimella. Sharks ei ”kotietunsa” turvin tätä ottelua tule omiin nimiin viemään.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!