4.5. NHL: San Jose Sharks – Colorado Avalanche | Nähdäänkö yöllä maalijuhlat?

2021-05-04 05:30:00

Yli 5.0 maalia

Panos
4/5

Colorado on ollut erinomainen

Colorado Avalanche yrittää jälleen päästä lähemmäksi lännen divisioonan ykkössijaa vieraillessaan San Josessa maanantaina. Colorado on divisioonan toisena 70 pisteellä ja tilastoilla 33-12-4. Colorado on voittanut kaksi ottelua putkeen, ja joukkue voitti yön vastustaja San Josen viime lauantaina lukemin 4-3. Nathan MacKinnon johdatti Avsin voittoon tekemällä yhden maalin ja syöttäen toisen.

Mikko Rantanen on Coloradon paras maalintekijä 28 rysällään, kun taas Nathan MacKinnon johtaa syöttöpörssiä 43:lla syötöllään. Maalissa Philipp Grubauer on pelannut tilastoilla 26-8-1 – päästäen keskimäärin 1,94 maalia ottelua kohden torjuntaprosentilla 92,2 ja pitäen kuusi nollapeliä. Colorado on tehnyt keskimäärin 3,49 maalia per peli ja päästänyt keskimäärin 2,43 maalia. Coloradon ylivoima on toiminut 23,5% ajasta ja alivoima on toiminut 82,1 prosenttisesti.

San Josella vaikeaa

San Jose on kerännyt runkosarjassa 45 pistettä 20-26-5 tilastoilla. Sharks on kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa, ja se on hävinnyt 10 viimeisestä 12:sta matsistaan. San Jose on West-divisioonan kuudentena viisi pistettä Arizona Coyotesia jäljessä ja selvästi pudotuspeliviivan alapuolella. San Josella on ollut ongelmia pitää kiekko pois omasta maalista, sillä Sharks on päästänyt keskimäärin 3,39 maalia per peli.

Evander Kane johtaa San Josen maalipörssiä 20 maalillaan, ja tämän maalien lisäksi hän on kunnostautunut mainiona pelinrakentajana 23 syöttöpisteellään. Maalissa Martin Jones on pelannut tilastoilla 15-13-3 päästän keskiarvolta 3,22 maalia ottelua kohden. Jonesin torjuntaprosentti kauden aikana on ollut vain 89,8% ja hän on onnistunut pelaamaan vain yhden nollapelin. San Jose tekee keskimäärin vain 2,61 maalia per peli ja päästää 3,39. San Josen ylivoima on toiminut vain 14,5 prosenttisesti ja sen alivoima on toiminut 80,1% ajasta.

Maalijuhlat luvassa?

Colorado on valtava voittajasuosikki maanantaina, mutta pelilapulle Avsin voittoa ei napata. Overi on osunut viisi kertaa San Josen kuudessa viimeisessä pelissä ja neljässä Coloradon viidestä viimeisestä maanantaina pelatusta ottelusta.

Overi on osunut myös neljä kertaa viidestä viime Coloradon vierasottelusta. Kupongille napataan kohde ”Yli 5.0 maalia”, jolle tarjotaan erinomaista kerrointa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!