6.5. NHL: San Jose Sharks – Colorado Avalanche | Sharks saa kyytiä

2021-05-06 04:30:00

Colorado Avalanche -1.5

Panos
4.5/5

Colorado Avalanche on tehnyt todellisen vaikutuksen tällä kaudella. Avalanche pelasi edellisessä ottelussaan San Jose Sharksia vastaan, ja takoikin haiden verkkoon jopa viisi maalia. Sharks onnistui taistelemaan loppuun asti, mutta loppulukemiksi lyötiin kaikesta huolimatta 5-4 Coloradon hyväksi. Jatkuuko Coloradon upea liito vielä seuraavassa ottelussa?

Sharksilla ei ole kulkenut

Sharks on kamppaillut ties minkä suhteen kauden aikana, ja ailahteleva pelaaminen näkyy sarjataulukossakin, kun Sharks on divarin toiseksi viimeinen.  Sharksin record on tällä kaudella 20-26-6, joten tästäkin hienosti pääteltynä petrattavaa on valtavasti.

Sharks on onnistunut nappaamaan vain 23 pistettä 24:stä kotiottelustaan kauden aikana, ja omissa on soinut huomattavasti enemmän kuin pitäisi. Sharks on kokonaisuudessaan onnistunut maalaamaan keskimäärin 2,63 kertaa ottelua kohden, ja omissa on soinut jopa 3,42 kertaa per ottelu. Ylivoimapelaaminen on ollut umpisurkeaa, eikä maalaaminen ole onnistunut kuin reilun 14% teholla koko kauden aikana – Alivoimalla on hommat hoidettu kunnialla, kun tehokkuus on 80,5%.

Avs pelaa upeaa kautta

Avalanche on puolestaan järkyttävän kovassa kunnossa. Divarin kakkosena majaileva Colorado jahtaa divisioonan paalupaikkaa vain kaksi pistettä Vegasia jäljessä, joten panosta on koko loppukaudessa. Colorado on vieraissa onnistunut koko kauden ajan, ja 24:stä ottelusta on pisteitäkin kertynyt jo 30.

Avalanchen puolustus on seulonut hyökkäyksiä kohtuullisen hyvin, ja päästettyjen maalien keskiarvo on pysynyt alle 2,5 per ottelu. Hyökkäys on puolestaan purrut todella hyvin, ja maalejakin kertyy keskimäärin 3,52 per ottelu. Colorado pelaa ylivoimalla tehokkaasti, ja maaleja paukutellaan noin 23% teholla, ja alivoimalla hommat hoituu jopa 82,2% teholla.

Sharks saa kyytiä

Coloradolla on panosta jokaisessa pelissä ennen pudotuspelejä. Läntisen divisioonan voitto ei todellakaan ole poissuljettu, joten tarmoa löytyy varmasti enemmän kuin tarpeeksi. Sharks ei kuitenkaan ole sellainen joukkue, joka pystyisi Avalanchen menolle laittaa stopin. Sharksin puolustus vuotaa kuin seula, eikä Coloradon hyökkäystä nykypelaamisella todellakaan pysäytetä – tämä onkin jo nähty kauden aikana monta kertaa. Vetolapulle lähtee Avalanchen voitto vähintään kahdella maalilla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!