15.3. NHL: Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights | Flyers suuren haasteen edessä

15.3.2023 Klo. 01:00

Vegas Golden Knights

Panos
1.5/5

Philadelphia Flyers ja Vegas Golden Knights kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Philadelphiassa Wells Fargo Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 01:00.

Vegas hyvässä vireessä poissaoloista huolimatta

Vierasjoukkue Vegas Golden Knights porskuttaa tällä hetkellä kohtuullisen hyvässä tulosvireessä. Se on kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut St. Louis Blues, Carolina Hurricanes sekä Tampa Bay Lightning. Vegas kärsii useammasta poissaolosta, mutta tuloksellista pelaamista se ei ole haitannut. Edellisessä kamppailussa maalivahti Jiri Patera nappasi itselleen uran ensimmäisen voiton NHL:ssä – samalla se oli Pateran uran ensimmäinen ottelu NHL-kaukalossa. 22-vuotias Hyökkääjä Pavel Dorofeyev teki nuottipaitoja vastaan voittomaalin, joka oli vuorostaan hänen uransa ensimmäinen tarunhohtoisessa.

Vegas on sen verran laaja ja laadukas joukkue, että se kykenee pelaamaan tuloksellisesti hyvin poissaoloista huolimatta. Suurimmat poissaolot löytyvät tällä hetkellä hyökkäyskalustosta. Vegasin äärimmäisen laadukas puolustuskalusto on kunnossa, eikä se enää kärsi ongelmista maalivahtien suhteen. Jonathan Quick hommattiin trade deadlinella ja alku on ainakin ollut lupaavaa. Quick on tähän mennessä pelannut kolme kamppailua, joista se on voittanut jokaisen. Jonathan Quick aloittaa mitä todennäköisemmin ensi yönä Flyersia vastaan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Flyers altavastaajan roolissa

Philadelphia Flyers lähtee ensi yön kamppailuun nykyisiä kertoimia suurempana altavastaajana. Organisaation sisällä asiat eivät mene täysin putkeen, eivätkä kyllä kentälläkään. Flyers on hävinnyt kolme ottelua putkeen, joiden aikana se on onnistunut tekemään ainoastaan kolme maalia vastustajan verkon perukoille. Toisaalta Flyersin tämän hetkinen hyökkäyskalusto on todella kapea, kun Travis Konecny, Sean Couturier, Wade Allison, Brendan Lemieux sekä Bobby Brink ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta. Flyersin tuloskentät ovat naurettavan kapeat, eivätkä ne kykene Vegasin kaltaista joukkuetta horjuttamaan.

Tyynenmeren-divisioonan kärkipaikalla majaileva Vegas Golden Knights pelaa vielä tärkeistä pisteistä, joten ei se lähde heikkoa Flyersia vastaan löysäilemään. Flyers pääsee vuorostaan pelaamaan täysin paineettomassa tilassa, sillä heidän kautensa päättyy runkosarjaan. Pelaajamateriaaliltaan joukkueiden välillä on eroa kuin yöllä ja päivällä. Vegas on pelannut viimeaikoina todella laadukasta kiekkoa, kun taas vuorostaan Flyersilla on ollut suuria ongelmia oman pelinsä kanssa.

Vegas ryöstää pisteet

Vegas Golden Knights on pelin jokaisella osa-alueella edellä Flyersia. Kotijoukkue omistaa todella kapean materiaalin hyökkäyksen suhteen, joka ei tule maalipaikoilla mässäilemaan hyvin puolustavaa Vegasia vastaan. Vegas on erinomaisessa vireessä, eikä sen pelaaminen tule kaatumaan poissaoloihin. Materiaali on todella laaja, eikä puolustuksesta ole yhtäkään ukkoa poissa. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Vegas Golden Knightsin voitto herkullisella 1,95-kertoimella. Yksinkertaisesti Flyersin pelaaminen on surkeaa ja materiaali on todella kapea. Vegas taistelee vielä tärkeistä pisteistä, eikä se lähde jarruttelemaan ensi yön kamppailussa.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!