14.10. NHL: Philadelphia Flyers – New Jersey Devils | Flyersilla huolia loukkaantumisten kanssa

14.10.2022 Klo. 02:00

New Jersey Devils

Panos
1.5/5

Philadelphia Flyers ja New Jersey Devils aloittavat oman NHL-urakkansa torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Philadelphiassa ja pelipaikkana toimii Wells Fargo Center – kiekko putoaa keskiympyrään n. klo 02:00.

Flyersilla heti huolia kokoonpanonsa kanssa

Philadelphia Flyersin kausi ei ala parhaimmalla mahdollisella tavalla, kun Ryan Ellis, Sean Couturier, Cam Atkinson, Patrick Brown sekä Bobby Brink ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta – puolustaja Ryan Ellis ei todennäköisesti pelaa kuluvalla kaudella ainuttakaan peliä, joka on todella suuri takaisku Flyersille. Flyersin penkin takana seisoo kaikille tuttu John Tortorella, joka on aivan täysin Flyersin näköinen valmentaja. Työmäärä tulee olemaan valtaisa Flyers-leirillä illasta toiseen, sillä Tortorella ei anna yhdenkään pelaajan löysäillä kentällä.

Tällä hetkellä Flyersin hyökkäyskalusto on todella kapea, eikä tuloskenttäkään ole sieltä kirkkaimmasta päästä. Kaikista mielenkiintoisin Flyersin hankinta kuluvalle kaudelle on puolustaja Tony DeAngelo – hauska nähdä, miten Tortorellan ja DeAngelon yhteinen taival tulee toimimaan. Flyers ei ole tällä kaudella missään nimessä sellainen joukkue, joka tulee pääsemään pudotuspeleihin. Materiaali on yksinkertaisesti aivan liian heikko. Flyers kohtaa ensimmäisessä ottelussa Devilsin, jonka joukkue on vahvistunut viime kaudesta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Devils vuoden kokeneempi ja samalla laadukkaampi

New Jersey Devils on tällä kaudella todella mielenkiintoinen ryhmä. Off-seasonilla se hommasi riveihinsä Ondrej Palatin, Erik Haulan, John Marinon sekä Vitek Vanecekin. Omat junnut ovat vuoden kokeneempia ja tekevät kuluvalla kaudella varmasti kovempaa tulosta. Jack Hughes, Dawson Mercer, Alexander Holtz, Fabian Zetterlund ja Yegor Sharangovich ovat juurikin sellaisia pelaajia, joilta voidaan odottaa tulosta. Kuulostaa ehkä hieman hurjalta, mutta Devils taistelee jo kuluvalla kaudella tosissaan pudotuspelipaikasta.

Devils-kapteeni Nico Hischier on mahdollisesti poissa pelaavasta kokoonpanosta ensimmäisen ottelun, mutta se ei yksittäisen ottelun lopputulokseen tule vaikuttamaan millään tavalla. Devilsin materiaali on vihdoin ja viimein tarpeeksi laaja pärjätäkseen NHL:ssä. Devils on todella luisteluvoimainen joukkue, jota vastaan on paikoiteillen äärimmäisen hankala pelata. Flyersin kaltainen joukkue tulee olemaan vaikeuksissa Devilsin käsittelyssä.

Vierailijat huomattavasti suurempi ennakkosuosikki

Vaikka kertoimien valossa Devils ei ole kovinkaan suuri ennakkosuosikki, niin materiaaliltaan se on huomattavasti edellä Flyersia. Kotijoukkueella on suhteellisen suuria huolia poissaolojen kanssa heti kauden alkaessa, joten Devilsillä on oivallinen paikka avata voittotili tämän kauden osalta. Flyersin hyökkäyskalusto on naurettavan kapea verrattuna vierailijoihin. Flyers pääsee ottelussa nauttimaan ainoastaan kotiedusta, mutta muuten kaikki sataa Devilsin laariin. Vierasjoukkue Devilsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,30 sopii vallan mainiosti liuskalle – Devils on huomattavasti nykyisiä kertoimia suurempi ennakkosuosikki ottelussa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!