4.12. NHL: Philadelphia Flyers – New Jersey Devils | Devils liian iso pala purtavaksi Flyers-leirille

4.12.2022 Klo. 02:00

New Jersey Devils

Panos
2/5

Philadelphia Flyers ja New Jersey Devils kohtaavat toisensa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Philadelphiassa Wells Fargo Centerissä kello 02:00.

Tortorellan luotsaama Flyers heikko suorittaja

John Tortorellan luotsaama Philadelphia Flyers on yksi NHL:n heikoimmista joukkueista. Flyersin kautta ovat kiusanneet lukuista loukkantumiset, mutta aivan kaikkea ei voi pelkästään loukkaantumisten syyksi pistää. Flyers on pelannut kuluvalla kaudella 24 ottelua, joista saldona on kahdeksan voittoa ja 16 tappiota maalierolla 57:78. Flyers on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,38 maalia vastustajan nuottaan – Flyers on koko NHL:n toiseksi vähiten maaleja tehnyt joukkue.

Vain ja ainoastaan Chicago Blackhawks on tehnyt vähemmän maaleja kuin Flyers, mutta Blackhawks on pelannut kaksi ottelua vähemmän. Flyers saa vastaansa joukkueen, jonka puolustuspelaaminen on tällä hetkellä yksi NHL:n parhaimmista. Flyers on vuorostaan päästänyt omissa keskimäärin ottelua kohden 3,25 maalia. Erikoistilannepelaamisen osalta Flyers on ollut todella huono – alivoima on seitsemänneksi heikointa ja ylivoima koko sarjan heikointa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Devils takoo hurjaa jälkeä

Vierasjoukkue New Jersey Devils on kieltämättä tällä hetkellä yksi NHL:n kiinnostavimmista joukkueista, eikä se ole ihmekään. Devils on kokonaisvaltaisesti täydellinen paketti, jossa ei ole tällä hetkellä yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta. Devils on pelannut kuluvalla kaudella 24 ottelua, joista saldona on peräti 19 voittoa ja viisi tappiota maalierolla 90:55. Devils on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,75 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ainoastaan 2,29 maalin verran ottelua kohden.

Devils saa takaisin kokoonpanoonsa tärkeän palasen, kun Miles Wood palaa takaisin pelikentille. Nathan Bastian on vielä day-to-day -listalla olkapäävamman takia. Devilsin joukkue on todella laaja ja laadukas, joten se kestää muutaman pienen loukkaantumisen. Jack Hughes, Nico Hischier ja Jesper Bratt ovat ottaneet askeleita eteenpäin oman pelaamisensa kanssa, ja juuri nyt he ovat tämän joukkueen moottorina. Devilsin pelaaminen ei kuitenkaan roiku vain ja ainoastaan näiden kolmen herran harteilla, vaan tulosta syntyy laajalla rintamalla.

Flyers-leiri pulassa

New Jersey Devils lähtee yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei tule varmasti kenellekään yllätyksenä. Devilsin pelaaminen on valovuoden edellä Flyersia, eikä lähtökohdat ole suotuisat kotijoukkueen osalta. Flyers kärsii edelleen useammasta poissaolosta ja pelaaminen on todella sekaisin. Tortorellan luotsaama Flyers onnistui marraskuun aikana voittamaan ainoastaan kolme ottelua. Nyt vastaan asettuu yksi NHL:n vaarallisimmista joukkueista, jonka puolustuspelaaminen on timanttia – Flyersin tulivoima ei horjuta Devils-leiriä millään tavalla. Liuskalle valitaan New JErsey Devilsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,73 – Flyersin materiaali ei yksinkertaisesti riitä haastamaan Devilsiä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!