10.2. NHL: Philadelphia Flyers – Edmonton Oilers | Oilers erinomaisessa tulosvireessä

10.2.2023 Klo. 02:00

Edmonton Oilers

Panos
1.5/5

Philadelphia Flyers ja Edmonton Oilers kohtaavat toisensa torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Philadelphiassa Wells Fargo Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02.00.

Flyers selkeä altavastaaja

Philadelphia Flyers lähtee ensi yön otteluun selkeänä altavastaajana. Vierasjoukkue Oilers on tällä hetkellä todella kovassa tulosvireessä, sillä edellisen 10 ottelun rekordi on 8-1-1. Edellisessä ottelussaan Edmonton Oilers onnistui kukistamaan Detroit Red Wingsin lukemin 5-2 ilman sen suurempia vaikeuksia. Nyt Oilers saa vastaansa hyvin samanlaisen vastustajan tasoltaan, kun se vierailee Philadelphiaan Flyersin vieraaksi.

Flyers on kärsinyt kuluvalla kaudella lukuisista loukkaantumisista, ja pelaaminen on ollut todella ailahtelevaa. Välillä Flyersin kauteen on mahtunut muutamia erinomaisia jaksoja, mutta kokonaisudeessaan pelaaminen on ollut heikolla tasolla. John Tortorellan luotsaama Flyers joutuu todella suuren haasteen eteen, kun hyvässä vireessä viilettävä Oilers luistelee vastaan. Vierailijoiden tulivoima tulee tuottamaan harmaita hiuksia Flyers-leiriin.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Oilers huomattavasti laadukkaampi

Oilers on alkanut löytämään peliänsä, ja tällä hetkellä se viilettää todella hyvässä vireessä. Materiaaliltaan Oilers on huomattavasti laadukkaampi ja laajempi joukkue kuin Philadelphia Flyers. Edmonton Oilersin tulivoima on aivan omaa luokkaansa, eikä se ole ihmekään, kun joukkueessa on Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin kaltaisia pelaajia. Oilers on koko NHL:n eniten maaleja tehnyt joukkue, joka kertoo kaiken tarvittavan heidän hyökkäysvoimastaan.

Edmonton Oilers on pelannut kuluvalla kaudella 51 ottelua, joista saldona on 29 voittoa ja 22 tappiota maalierolla 192:163. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,76 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,20 maalin verran. Kotijoukkue Flyers on pelannut kuluvalla kaudella 52 ottelua, joista saldona on 21 voittoa ja 31 tappiota maalierolla 143:163. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,75 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,13 maalin verran.

Vierailijat marssivat voittoon

Vierasjoukkue Edmonton Oilersin kertoimet ovat jo hieman pudonneet, mutta edelleen ne keikkuvat pelattavalla tasolla. Oilers on jokaisella osa-alueella laadukkaampi joukkue, ja se on huomattavasti paremmassa tulosvireessä kuin Flyers. Tällä hetkellä vierailijoille ei tunnu löytyvän pysäyttäjää mistään. Oilers on nakuttanut viime otteluissa hurjia määriä maaleja vastustajan nuottaan, eikä Flyersinkaan puolustus- ja maalivahtipeli tule selviämään tästä ottelusta ehjin nahoin. Liuskalle valitaan Oilersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,91.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!