20.1. NHL: Philadelphia Flyers – Chicago Blackhawks | Flyers mukana taistelemassa pudotuspelipaikasta

20.1.2023 Klo. 02:00

Philadelphia Flyers

Panos
1.5/5

Philadelphia Flyers ja Chicago Blackhawks taistelevat kotijoukkueen osalta tärkeistä sarjapisteistä NHL:ssä torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Philadelphiassa Wells Fargo Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02:00.

Flyers hyvässä tulosvireessä

Kotijoukkue Philadelphia Flyersin alkukausi meni aivan täysin penkin alle loukkaantumisten takia, mutta nyt se on tovin päässyt pelaamaan suhteellisen terveellä rosterilla, ja tulosta on alkanut syntymään. Edellisen 10 ottelun aikana Flyers on kärsinyt ainoastaan kaksi tappiota, joten se on tällä hetkellä hyvässä tulosvireessä. Flyersin osalta kausi ei ole vielä taputeltu, kun taas vuorostaan Blackhawksin osalta kausi on ohi. Flyers taistelee vielä tiukasti pudotuspelipaikasta, mutta hankalaa se tulee olemaan.

John Tortorellan luotsaama Flyers kohtaa koko NHL:n heikoimman joukkueen, joten pistemenetyksiin ei ole varaa. Tortorellan joukkueessa tehdään älyttömän paljon duunia, ja jokaisessa vaihdossa riistetään ja raadetaan kuin viimeistä päivää. Hawks ei tule pääsemään helpolla, kun Flyersin aktiivinen ja äärimmäisen fyysinen pelitapa tulee vastaan. Kotijoukkueelta poissa pelaavasta kokoonpanosta on Ryan Ellis, Sean Couturier, Cam Atkinson, Bobby Brink sekä mahdollisesti day-to-day -listalla oleva puolustaja Ivan Provorov.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Hawks liian ison haasteen edessä

Vierailijoiden kausi on käytännössä jo ohi, eikä se pelaa muuta kuin merkityksettömiä pelejä. Kotijoukkue Flyers on noussut hyvän voittoputkensa ansiosta kamppailuun mukaan pudotuspelipaikasta. Flyers on tällä hetkellä hyvässä hurmoksessa ja tulosvireessä, joten se on äärimmäisen hankala vastus heikolle Hawksille. Materiaaliltaan Flyers on huomattavasti laadukkaampi, vaikka se ei itsekään ole sieltä kaikista kirkkaimmasta päästä. Hawks on yksinkertaisesti liian ison haasteen edessä torstain ja perjantain välisenä yönä.

Flyersin recordi on kuluvalla kaudella 19-19-7, ja sarjapisteitä se on kerännyt 45 kappaletta. Tällä hetkellä se on omassa konferenssissaan sijalla 12. ja Metropolitan-divisioonassa seitsemäntenä. Maaliero Flyersilla on 45 pelatun pelin jälkeen 127:144. Flyers on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,82 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,20 maalin verran. Hawks on pelannut 42 ottelua kuluvalla kaudella, joista se on hävinnyt 30 kamppailua – Hawks on koko NHL:n sarjataulukossa viimeisenä. Hawks on tehnyt keskimäärin ottelua kohden maaleja 2,33, ja päästänyt omissa 3,69.

Flyers voittaa kotihallissaan

Flyers lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se on huomattavasti paremmassa vireessä kuin vierailijat, ja Flyers omistaa laadukkaamman pelaajamateriaalin. Se pääsee pelaamaan kotonaan, eikä sillä ole enää varaa hävitä otteluita turhaan. Chicagon kaltaisesta joukkueesta on yksinkertaisesti voitto kairattava tavalla millä hyvänsä. Tortorella pitää huolen siitä, että tähän otteluun lähdetään pelaamaan täysillä. Liuskalle valitaan kotijoukkue Philadelphia Flyersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,80. Flyers on tällä hetkellä todella hyvässä lennossa, ja pelaaminen on vakuuttavaa. Hawks ei tule ottelusta selviämään voittajana.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!