18.3. NHL: Philadelphia Flyers – Carolina Hurricanes | Hurricanes selkeä ennakkosuosikki

18.3.2023 Klo. 23:00

Carolina Hurricanes

Panos
1.5/5

Philadelphia Flyers ja Carolina Hurricanes kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa lauantai-iltana. Ottelu pelataan Philadelphiassa Wells Fargo Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 23:00.

Canesin tappioille ei kannata antaa liikaa painoarvoa

Carolina Hurricanes on hävinnyt viimeaikoina muutamia otteluita, mutta näille ei kannata antaa kuitenkaan liikaa painoarvoa. Pelaaminen on ollut kaikesta huolimatta laadukasta, mutta tuloksien osalta ei niinkään. Edellisenä yönä Carolina hävisi Toronto Maple Leafsille maalein 2-5, mutta maaliodottaman mukaan Canes oli tässä kamppailussa parempi. Carolina loi ottelussa maaliodottamaa 3,3 maalin verran, kun taas Toronto 2,2 maalin verran. Canes on myös pelannut ainoastaan laadukkaita joukkueita vastaan, joten paniikkinappulaa ei tarvitse painaa.

Canes on edelleen power rankingin ykkösenä, vaikka viimeaikoina muutama tappio tilille on merkitty. Seuraavaksi Canes kohtaa huomattavasti helpomman vastustajan, kun se vierailee Philadelphiassa. Kotijoukkue Flyers onnistui edellisenä yönä kukistamaan Buffalo Sabresin maalein 5-2 – Owen Tippet iski kamppailussa hatullisen. Flyersin hyökkäyspelaaminen on todella heikkoa, eikä Canesin kaltaisella joukkueella ole ongelmia pitää Flyersia pimennossa maalipaikkojen suhteen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Flyers huomattavasti heikompi

Kotijoukkue Philadelphia Flyers on pelannut kuluvalla kaudella 68 ottelua, joista saldona on 25 voittoa ja 43 tappiota maalierolla 176:223. Flyers on tehnyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,59 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,28 maalin verran. Flyers on koko NHL:n toiseksi vähiten maaleja tehnyt joukkue, joka kertoo kaiken tarvittavan Flyersin iskukyvystä. Canes omistaa todella laadukkaan puolustus- ja maalivahtiosaston, mikä ei tiedä hyvää kotijoukkueen osalta.

Canes on pelannut kuluvalla kaudella 67 ottelua, joista saldona on 44 voittoa ja 23 tappiota maalierolla 220:171. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,28 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,55 maalin verran. Canes on äärimmäisen laadukas pelaamaan erikoistilanteita, mutta samaa ei voida sanoa kotijoukkue Flyersista. Canes on pelin jokaisella osa-alueella laadukkaampi kuin Flyers. Myös pelaajamateriaaliltaan Canes on huomattavasti laadukkaampi ja laajempi joukkue kokonaisuudessaan.

Canes nappaa voiton

Canesin ja Flyersin välillä on eroa kuin yöllä ja päivällä. Vierasjoukkue Canes lähtee illan kamppailuun nykyisiä kertoimia suurempana ennakkosuosikkina, joka kelpaa meille erinomaisesti. Frederik Andersen pelaa illalla vierailijoiden maalilla, sillä Pyotr Kochetkov nähtiin edellisessä kamppailussa maalissa. Canesin tiivis viisikkopelaaminen ei anna yhtään ylimääräistä aikaa ja tilaa Flyersille. Kotijoukkue omistaa todella heikon tulivoiman, eikä se tule millään järjellä horjuttamaan Canesia. Liuskalle valitaan Canesin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,80. Vaikka Canes on viimeaikoina ottanut muutaman tappion, niin ei sen pelaamisessa ole tapahtunut mitään radikaaleja muutoksia.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!