18.3. NHL: Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres | Flyersin puolustus hätää kärsimässä

18.3.2023 Klo. 01:00

Buffalo Sabres yli 3 maalia

Panos
1.5/5

Philadelphia Flyers ja Buffalo Sabres kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Philadelphiassa Wells Fargo Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 01:00.

Sabresin hyökkäys ei tule jäämään tyhjin käsin

Vierasjoukkue Buffalo Sabresin hyökkäysvoima on aivan naurettavan kova. Sabres on tehnyt koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja, joten tulivoimaa joukkueessa piisaa vaikka muille jakaa. Sabresin heikkoudet löytyvät puolustus- ja maalivahtipelistä, mutta hyökkäyspelaamisen osalta meno on hurjaa. Sabres on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,66 maalia vastustajan nuottaan. Alex Tuch palasi muutama ottelu sitten takaisin Sabresin kokoonpanoon, jonka myötä tuloskenttä on taas täysissä voimissaan.

Sabres nakutti Torontoa ja Washingtonia vastaan molemissa peleissä neljä maalia, vaikka molemmat joukkueista omistavat kohtuu kovan puolustuksen. Seuraavaksi vastaan asettuu Philadelphia Flyers, jonka puolustuspelaaminen ei ole lähellekään samalla tasolla kuin edellisillä vastustajilla. Flyersin ykkösveskana operoiva Carter Hart on poissa kuvioista, joka on Sabresin näkökulmasta varsin hyvä asia. Tage Thompsonin tähdittämä Sabres ei tule missään nimessä jäämään tyhjin käsin maalipaikkojen suhteen, kun vastassa on heikko Flyers.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Flyers pelaa panoksettomia otteluita

Philadelphia Flyersin osalta kausi on jo paketissa eli se pelaa täysin panoksettomia pelejä. Sabres on vielä tiukasti kamppailemassa viimeisestä villikortti -paikasta, joten motivaatiota pelaamiseen kyllä löytyy. On todella vaikea kuvitella, että Sabres tulisi jäämään ensi yön kamppailussa jalkoihin. Flyers omistaa todella heikon alakerran, eikä pelitapa ole millään tavalla täysin puolustusvoittoinen. Flyers on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 3,30 maalia ja alivoiman osalta ei hurrattavaa löydy. Flyers on ollut koko NHL:n kuudenneksi heikoin pelaamaan alivoimalla, joka ei tiedä hyvää Sabresin kaltaista joukkuetta vastaan.

Flyersin alivoimaprosentti on 74,5%, joka ei missään nimessä ole hyvä. Sabresin ylivoima on äärimmäisen vaarallinen ja se tulee kyllä paikkansa hyödyntämään Flyersia vastaan erikoistilannepelaamisessa – Sabresin ylivoimaprosentti on tällä hetkellä 24,6%. Hyökkäysvoittoinen ja maalikarkeloista elävä Sabres tulee olemaan ottelussa se, joka luo enemmän maalipaikkoja. Buffalo taistelee todella tärkeistä pisteistä, joten se ei lähde kamppailussa jarruttelemaan, vaikka vastassa onkin heikko Flyers.

Flyers ei selviä ehjin nahoin

Flyers ei tule selviämään ehjin nahoin Buffalo Sabresin käsittelyssä. Yksinkertaisesti Sabresin hyökkäysvoima on liian iso pala purtavaksi kotijoukkueelle, jolla on ongelmia oman puolustuspelaamisensa kanssa. Myös Carter Hartin poissaolo tuottaa hieman harmaita hiuksia Flyersin alakertaan. Sabres pelaa todella tärkeistä pisteistä, joten se lähtee kamppailuun veren maku suussa. Liuskalle valitaan Buffalo Sabresin yli 3 maalia ottelussa – jos Sabres nakuttaa tasan kolme maalia, niin siinä vaiheessa panos palautuu takaisin.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!