19.11. NHL: Ottawa Senators – New Jersey Devils | Devils hurjassa voittoputkessa

19.11.2022 Klo. 20:00

New Jersey Devils

Panos
1.5/5

Ottawa Senators ja New Jersey Devils kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa launtai-iltana. Ottelu pelataan Ottawassa Canadian Tire Centressa, jossa kiekko putoaa keskiympyrään suunnilleen kello 20:00.

Devils dominoi kentällä

Vierasjoukkue New Jersey Devils on tällä hetkellä yksi NHL:n kuumimmista joukkueista. Se on pelannut kuluvalla kaudella 17 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja kolme tappiota maalierolla 63:41. Devils porskuttaa peräti 11 ottelun mittaisessa voittoputkessa, eikä se ole näiden otteluiden aikana ollut oikeastaan kertaakaan suurissa vaikeuksissa pelillisesti. Devils on edistyneiden tilastojen valossa monessakin asiassa NHL:n kärkipäätä. Puolustus- ja maalivahtipeli on toiminut äärimmäisen hyvin, unohtamatta tietenkään vaarallista hyökkäyskalustoa.

Devils on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,71 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,41 maalin verran. Tällä hetkellä Devils on yksi NHL:n vaarallisimmista joukkueista. Se pelaa hurmoksessa, eikä sen pelaaminen roiku vain ja ainoastaan yhden kentällisen varassa. Tulosta syntyy laajalla rintamalla, joka on aina hyvä asia. Nyt vastaan asettuu Ottawa Senators, jonka alkukausi ei ole ollut sieltä parhaimmasta päästä.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Selviääkö Senators ehjin nahoin?

Ottawa Senators teki off-seasonilla muutamia todella hyviä hankintoja, mutta vielä pelaaminen ei ole sillä tasolla millä sen pitäisi olla. Senators on pelannut kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista saldon on kuusi voittoa ja 10 tappiota maalieron ollessa 55:54. Senators on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,44 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,38 maalin verran. Hyökkäyspelaaminen on toiminut moitteetta, mutta maalivahti- ja puolustuspelaamisessa on paljon parantamisen varaa.

Senators saa vastaansa sellaisen joukkueen, jonka pelaaminen on kokonaisvaltaisesti hyvässä kuosissa. Devils on voittanut suvereenisti 11 ottelua putkeen äärimmäisen hyvällä pelillä, eikä pelaamisessa näy ollenkaan hidastumisen merkkejä. Devils yksinkertaisesti dominoi ottelussa kuin ottelussa kenttätapahtumia, eikä se tule olemaan illan ottelussakaan altavastaajan paikalla. Senatorsin täytyy nostaa tasoaan rutkasti, jos se aikoo tästä ottelusta selvitä ehjin nahoin.

Devils jatkaa voittoputkeaan Senatorsin kustannuksella

Vierasjoukkue New Jersey Devils lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina. Devils on tällä hetkellä Itäisen konferenssin toisena, kun taas vuorostaan Senators on toiseksi viimeinen. Joukkueiden erot ovat tällä hetkellä todella suuret kentällä, kuin myös tilastoissa. Devilsin voitolle tarjotaan 2,15 kerrointa, joka on aivan liian paljon. Tämän hetkinen Devils on yksinkertaisesti liian kova pala purtavaksi Senators-leirille, jonka peli on vielä tähän mennessä ollut todella sekavaa. Liuskalle kelpaa vallan mainiosti New Jersey Devilsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,15.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!