18.2. NHL: Ottawa Senators – Chicago Blackhawks | Jatkaako Senators voittojen tiellä Hawksin kustannuksella?

18.2.2023 Klo. 02:00

Ottawa Senators

Panos
1.5/5

Ottawa Senators ja Chicago Blackhawks taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Ottawassa Canadien Tire Centressä, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 02.00.

Senators hyvässä tulosvireessä

Ottawa Senators on ollut lähiaikoina varsin hyvässä tulosvireessä. Se on edellisen seitsemän ottelun aikana kärsinyt ainoastaan yhden tappion, joka tuli laadukasta Edmonton Oilersia vastaan maalein 3-6. Tällä hetkellä Senators operoi kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Ensimmäisenä kaatui Calgary Flames, jonka jälkeen New York Islanders. Seuraavaksi Senators-leiri saa vieraakseen koko NHL:n surkeimman joukkueen, eli Chicago Blackhawksin.

Senaattorit ovat pelanneet kuluvalla 53 ottelua, joista saldona on 26 voittoa ja 27 tappiota maalierolla 159:170. Senators on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,00 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,21 maalin verran. Senators omistaa laadukkaan materiaalin, mutta pelaaminen ei ole vielä kuluvalla kaudella ollut odotetulla tasolla. Kaikesta huolimatta ensi yön ottelussa Senators on selkeänä ennakkosuosikkina.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Hawks selkeä altavastaaja

Vierasjoukkue Chicago Blackhawks on ensi yön kamppailussa selkeänä altavastaajana. Hawks on tällä hetkellä koko NHL:n sarjataulukon viimeisenä, joka kertoo jo kaiken tarvittavan kyseisen joukkueen kyvyistä. Hawks on kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Häviöt ovat tulleet Toronto Maple Leafsia, Montreal Canadiensia ja Winnipeg Jetsiä vastaan – näiden otteluiden aikana Hawks onnistui tekemään ainoastaan kolme maalia vastustajan verkon perukoille.

Hawks on pelannut kuluvalla kaudella 53 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 37 tappiota maalierolla 127:193. Hawks on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,40 maalia, kun taas vuorostaan omissa on kolissut ottelua kohden 3,64 maalin verran. Hawks-leiri on koko liigan vähiten maaleja tehnyt joukkue, joka kuvastaa täysin heidän tulivoimaansa. Se on nimittäin aivan täysin olematon. Hawksin pelaavasta kokoonpanosta poissa ovat Jujhar Khaira, Jonathan Toews, Jarred Tinordi, Mackenzie Entwistle sekä Alex Stalock.

Senators nappaa voiton kotonaan

Ottawa Senators lähtee ensi yön kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina. Senators-leiri on tällä hetkellä hyvässä tulosvireessä, ja pelaaminen näyttää suhteellisen laadukkaalta. Senators kärsii muutamasta loukkaantumisesta, ja varsinkin maalivahtiosasto on tällä hetkellä aivan uudessa uskossa. Cam Talbotin ja Anton Forsbergin poissaolot eivät ole vaikuttaneet Senatorsin pelaamiseen millään tavalla, sillä Mads Sogaard sekä Kevin Mandolese ovat selvinneet puhtain paperein tähän päivään mennessä. 22-vuotias tanskalainen Mads Sogaard aloittaa ensi yönä maalissa kotijoukkeelta. Vierailijoiden aloittavasta maalivahdista ei ole vielä varmuutta, mutta sillä ei ole tuloksen kanssa mitään merkitystä. Liuskalle valitaan Senatorsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,71.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!