21.2. NHL: New York Rangers – Winnipeg Jets | Rangers hurjassa tulosvireessä

21.2.2023 Klo. 02:00

New York Rangers

Panos
1.5/5

New York Rangers ja Winnipeg Jets taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä maanantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelu pelataan New Yorkissa legendaarisessa Madison Square Gardenissa, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 02.00.

Rangers erinomaisessa vireessä

New York Rangers porskuttaa tällä hetkellä todella kovassa tulosvireessä. Se on jäänyt ilman pisteitä edellisen kerran tammikuun loppupuolella, kun se hävisi Boston Bruinsille lukemin 1-3. Edellisessä ottelussaan Rangers kärsi tappion jatkoajalla Calgary Flamesia vastaan lukemin 2-3. Ennen Flames-ottelua Rangers porskutti peräti seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa. All-Star -tauon jälkeen tekeminen on ollut vakuuttavaa.

Rangers on pelannut kuluvalla kaudella 56 ottelua, joista saldona on 33 voittoa ja 23 tappiota maalierolla 188:150. Rangers on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,36 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,68 maalin verran. Rangers majailee omassa konferenssissaan viidentenä ja omassa divisioonassaan kolmantena -Itäinen konferenssi, missä Rangers pelaa, on huomattavasti laadukkaampi kuin Läntinen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Jets suuren haasteen edessä

Vierasjoukkue Winnipeg Jetsin kausi on ollut erinomainen. Nyt se joutuu todella isoon testiin, kun vastaan asettuu hurjassa tulosvireessä oleva Rangers. Jets on kahden ottelun tappioputkessa – edeliisenä yönä se hävisi oman ottelunsa New Jersey Devilsille lukemin 2-4. Ennen Devils-ottelua Jets kompuroi Columbusta vastaan ja hävisi lukemin 1-3. Edellisenä yönä maalissa pelasi Connor Hellebuyck, joten on todennäköistä, että heikompi David Rittich aloittaa ensi yön maalilla.

Jets on pelannut kuluvalla kaudella 56 ottelua, joista saldona on 34 voittoa ja 22 tappiota maalierolla 175:147. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,13 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,63 maalin verran. Rick Bownessin puolustusvoittoinen pelitapa on kantanut hedelmää. Ensi yönä on luvassa kahden erinomaisesti puolustavan joukkueen kohtaaminen, mutta Rangers lähtee kamppailuun ennakkosuosikkina.

Rangers pitää pisteet kotonaan

Rangers lähtee ensi yön kamppailuun hieman paremmista lähtökohdista. Jets pelasi edellisenä yönä, kun taas Rangers on päässyt tovin levähtämään. Jetsin kokoonpanosta poissa ovat mahdollisesti Nikolaj Ehlers sekä David Gustafsson. Rangers pääsee lähtemään kamppailuun parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla. Igor Shestyorkin tulee viemään maalivahtien kaksinkamppailun, jos ja kun David Rittich aloittaa vierailijoilta maalissa. Rangers on paremmassa tulosvireessä kuin Jets, ja se operoi napsun verran laadukkaammalla pelaajamateriaalilla. Liuskalle valitaan Rangersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!