16.12. NHL: New York Rangers – Toronto Maple Leafs | Rangers suuren haasteen edessä

16.12.2022 Klo. 02:00

Toronto Maple Leafs ML

Panos
1.5/5

New York Rangers ja Toronto Maple Leafs taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan New Yorkin Madison Square Gardenissa kello 02:00.

Rangersin peli ailahtelee

New York Rangers ei ole vielä päässyt kuluvan kauden osalta parhaimpaan mahdolliseen iskukykyyn. Peli ailahtelee aivan liian paljon otteluiden välissä, eikä tasaiseen suorittamiseen se ole vielä kyennyt. Rangersin tuttu ja tehokas puolustus- ja maalivahtipeli on vielä jättänyt parantamisen varaa. Igor Shestyorkinin torjuntaprosentti on kuluvalla kaudella 91,6%, joka ei missään nimessä huono ole, mutta tältä herralta odotetaan vielä enemmän.

Rangers on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelua, joista saldona on 15 voittoa ja 15 tappiota maalierolla 92:84. Joukkue majailee omassa konferenssissaan kahdeksantena ja omassa divisioonassaan viidentenä. Rangers on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,07 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,80 maalin verran. Tällä hetkellä Rangers porskuttaa neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta pelaaminen ei ole vakuuttanut. Se on ollut pelillisesti heikompi, vaikka se on kyennyt muutamat edelliset ottelut itselleen kääntämään voitoiksi.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Toronto hurjassa vireessä

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafs on tällä hetkellä hurjassa vireessä loukkaantumisista huolimatta. Puolustajista Rasmus Sandin saa paljon roolia, kun Morgan Rielly on poissa kuvioista. Sandin on erinomainen korvaaja, ja varsinkin ylivoimalla kyseinen herra on operoinut erinomaisesti viivalla. Maalivahtikaksikko Ilya Samsonov ja Matt Murray on osoittautunut erinomaiseksi valinnaksi. Toronton puolustus- ja maalivahtipeli toimii moitteetta, joka ei ole tälle ryhmälle kovinkaan tuttua. Jäätävästä tulivoimasta tunnettu Toronto on tällä hetkellä yksi NHL:n vaarallisimmista joukkueista.

Toronto on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 11 tappiota maalierolla 100:70. Toronto majailee omassa konferenssissaan kolmantena ja omassa divisioonassaan toisena. Vaahteralehtipaidat ovat nakuttaneet keskimäärin ottelua kohden 3,33 maalia vastustajan nuottaan, ja omissa on soinut ottelua kohden ainoastaan 2,33 maalin verran – Toronto on koko NHL:n toiseksi vähiten maaleja päästänyt joukkue. Tällä hetkellä Toronto porskuttaa neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, ja edellisen 10 ottelun aikana se on kärsinyt ainoastaan yhden tappion.

Toronto ennakkosuosikki

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafs lähtee ensi yön otteluun oikeutetusti ennakkosuosikin asetelmista. Toronton alkukauden ”heikko” pelaaminen on jäänyt taakse, ja nyt se pelaa omalla tasollaan. Toronto dominoi kenttätapahtumia ottelussa kuin ottelussa. Auston Matthews, John Tavares, Mitch Marner ja William Nylander takovat tulosta hurjalla tahdilla. Power rankingissa Toronto on juuri tällä hetkellä neljäntenä, kun taas vuorostaan Rangers on sijalla 21. Rangersin peli on ailahtelevaa, vaikka se on kyennyt napsimaan samalla voittoja. Liuskalle valitaan Toronto Maple Leafsin voitto lopullisena kertoimella 1,84.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!