6.5. NHL: New York Rangers – Pittsburgh Penguins | Rangers ensimmäiseen kiinnitykseen?

New York Rangers

Panos
1/5

New York Rangers ja Pittsburgh Penguins kohtaavat pudotuspelisarjan toisessa pelissä torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan New Yorkissa Madison Square Gardenilla kello 02:00.

Rangersilla iskun paikka

New York Rangers hävisi ensimmäisen kohtaamisen Pittsburgh Penguinsia vastaan lukemin 3-4. Kyseinen ottelu päättyi vasta kolmannessa jatkoerässä Evgeni Malkinin ohjurimaaliin. Rangers aloitti ensimmäisen erän todella vahvasti, mutta muuten pelitilanteita hallitsi vierasjoukkue Penguins. Rangersin parhaimpana pelaajana toimi maalivahti Igor Shestyorkin, joka torjui peräti 79 kiekkoa. Penguinsin voiton takuumiehinä olivat Malkinin lisäksi Sidney Crosby, Jake Guentzel sekä Bryan Rust.

Penguins koki kovia viime pelissä, kun maalivahti Casey DeSmith loukkasi itsensä ja joutui jättämään leikin kesken kaiken. Ensi yönä Penguinsin maalilla aloittaa Louis Domingue, joten Rangersilla on todella hyvä paikka napata itselleen ensimmäinen kiinnitys. Jason Zucker ja Rickard Rakell ovat myös mahdollisesti poissa pelaavasta kokoonpanosta vierailijoilta. Rangersilla on todella hyvät mahdollisuudet kairata itselleen seuraavasta pelistä voitto.

FASTBET 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015

Kotijoukkueella parantamisen varaa

New York Rangersin on nostettava tasoaan rutkasti jos he haluavat tästä sarjasta päästä jatkoon. Penguins hallitsi ensimmäisen erän jälkeen peliä oikeastaan miten tahtoi, eikä Rangers päässyt kunnollisille tekopaikoille. Maaliodottoma kyseisessä ottelussa Rangersin osalta oli 3,75, kun taas vuorostaan Penguinsilla peräti 7,58 – vierasjoukkue oli selkeästi edellä pelitilanteissa. On kuitenkin todella vaikea kuvitella, että Penguins tästä sarjasta onnistuisi nappaamaan kaksi vierasvoittoa putkeen.

Joukkueiden erot eivät ole suuret, joten tämä sarja ei missään nimessä tule päättymään suoraan 4-5 pelissä. Rangers omistaa todella laadukkaan ja laajan joukkueen, josta ei löydy heikkouksia miltään osa-alueelta. Ainoastaan 5 vs. 5 -pelissä kotijoukkueella oli ongelmia runkosarjassa, mutta muuten suurempia ongelmia ei ole ollut. Rangers lähtee varmasti valmiimpana ja latautuneempana seuraavaan otteluun.

Rangers ensimmäiseen kiinnitykseen!

Rangers lähtee otteluun jälleen kerran ennakkosuosikkina, ja tällä kertaa isompana suosikkina kuin ensimmäisessä pelissä. Kertoimiin vaikuttaa todella paljon Penguinsin maalivahtitilanne, sillä Louis Domingue ei ole NHL-tasolle hyvä maalivahti. Rangers pääsee pelaamaan kotonaan, joten se saa itselleen viimeisen vaihto-oikeuden. Seuraavan pelin voitolla on iso merkitys sarjan jatkoa ajatellen, joten Rangers tietää kuinka tärkeätä voiton nappaaminen on tästä pelistä. Liuskalle valitaan kotijoukkue Rangersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,15. Rangers ei häviä kotonaan kahta peliä putkeen Penguinsille.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!