20.3. NHL: New York Rangers – Nashville Predators | Rangers löytänyt oman pelinsä

20.3.2023 Klo. 01:00

New York Rangers

Panos
2/5

New York Rangers ja Nashville Predators kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Ottelu pelataan New Yorkissa Madison Square Gardenissa, jossa kiekko putoaa jäähän kello 01:00.

Rangers hyvässä vireessä

Kotijoukkue New York Rangers on päässyt kiinni hyvään vireeseen, kun puolustuskalusto on saatu takaisin kuntoon poissaolojen jälkeen. Patrick Kanen tulon jälkeen joukkue joutui pelaamaan hetkellisesti viidellä puolustajalla, joka vaikeutti suorittamista. Nyt Rangers on saamassa Ryan Lindgrenin lähiaikoina takaisin pelikuntoon ja näin ollen Rangers pääsee rummuttamaan peliään parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla loppukauden.

Rangers on tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals – kaikki voitot ovat tulleet suoraan varsinaisella peliajalla. Seuraavaksi vastaan asettuu Nashville Predators, jolla on suhteellisen heikko tulivoima. Rangers on erinomainen joukkue puolustamaan ja heiltä löytyy todella laadukas sekä laaja hyökkäysmateriaali. Pelaaminen ei missään nimessä roiku yhden tuloskentän varassa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Predators selkeä altavastaaja

Nashville Predatorsin pelaavasta kokoonpanosta poissa ovat Mark Borowiecki, Filip Forsberg, Ryan Johansen, Alexandre Carrier, Juuso Pärssinen sekä Ryan McDonagh. Myös joukkueen parhaimmalla pelaajalla eli Roman Josilla on jotain pientä vammaa, eikä hänen pelaamisensa ole varmaa. Trade deadlinella joukkueesta lähti Tanner Jeannot sekä Mikael Granlund, jonka myötä Nashvillen hyökkäysvoima on ottanut suurta osumaa.

Vierailijoiden hyökkäys on tällä hetkellä todella kapea, eikä sillä ole oikeasti tulivoiman osalta vaarallisuutta. Rangers on äärimmäisen hyvä puolustamaan, joka tuottaa vierailijoille ongelmia. Rangersin maalilla edellisessä ottelussa aloitti Igor Shestyorkin ja nyt luvassa on back-to-back -ottelu, joten Jaroslav Halak nähdään mitä todennäköisemmin tolppien välissä. Vierailijoiden maalissa aloittaa mitä todennäköisemmin Kevin Lankinen, sillä Juuse Saros oli eilen Predators-maalilla.

Rangers marssii voittoon

Rangers pelaa tällä hetkellä todella laadukasta kiekkoa. Joukkue on hyvässä vireessä ja kokoonpano alkaa olemaan parhaimmassa mahdollisessa kunnossa. Vierasjoukkue Nashville lähtee ensi yön kamppailuun kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Rangers on löytänyt oman pelinsä takaisin ja porskuttaa vakuuttavasti eteenpäin. Nashvillen tulivoima on käytännössä mitätön, eikä Rangersilla pitäisi olla ongelmia sen suhteen. Vierailijoiden mahdollisuudet pelata voitosta ovat minimaaliset, emmekä usko tässä kamppailussa tulevan yllätyksiä. Rangers nappaa voiton ja jatkaa hyvää virettään. Liuskalle siis Rangersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,80.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!