16.1. NHL: New York Rangers – Montreal Canadiens | Canadiens altavastaajana ottelussa

16.1.2023 Klo. 00:00

New York Rangers -1,5

Panos
1.5/5

New York Rangers ja Montreal Canadiens taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Ottelu pelataan New Yorkissa Madison Square Gardenissa, jossa kiekko putoaa jäähän kello 00:00.

Rangers selkeä ennakkosuosikki

Kotijoukkue New York Rangers lähtee ensi yön koitokseen selkeänä ennakkosuosikkina. Se omistaa huomattavasti laadukkaamman pelaajamateriaalin ja se on paremmassa tulosvireessä. Vierasjoukkue Montreal Canadiens kärsi edellisenä yönä 1-2-tappion New York Islandersille, joten se ei pääse lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla. Rangers on vuorostaan kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Rangers ja Canadiens kohtasivat toisensa edellisen kerran loppiaisena, jolloin Rangers oli vieraskentällä vahvempi lukemin 4-1.

Montrealin ykkösmaalivahti Jake Allen on day-to-day -listalla, joten hänen pelaamisensa ei ole varmaa. Jos Allen on vielä tämän ottelun poissa, niin siinä vaiheessa mitä todennäköisemmin maalissa aloittaa AHL-tason maalivahti Cayden Primeau. On hyvin epätodennäköistä, että Samuel Montembeault aloittaisi perättäisinä päivinä maalissa. Oli maalissa sitten Allen, Primeau tai Montembeault, niin Canadiens lähtee kaikesta huolimatta selkeänä altavastaajana otteluun. Rangersilta poissa pelaavasta kokoonpanosta on Chris Kreider, mutta ei se lopputulokseen vaikuta millään tapaa – Rangers on laaja joukkue, joka ei yhden kärkipelaajan poissaolosta heikenny.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Canadiens heikompi jokaisella osa-alueella

Joukkueiden tasoerot ovat valtavat jokaisella pelin osa-alueella. Rangers omistaa timanttisen puolustus- ja maalivahtitandemin. Hyökkäyskalusto Rangersilla on valovuoden edellä Canadiensia. Kotijoukkue Rangers on pelannut kuluvalla kaudella 43 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 19 tappiota maalierolla 138:115. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,21 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,67 maalin verran. Erikoistilannepelaamisen osalta Rangers on huomattavasti parempi kuin Canadiens.

Montreal Canadiens on pelannut kuluvalla kaudella 43 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 26 tappiota maalierolla 110:161. Habs on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,56 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,74 maalin verran. Habs on koko NHL:n neljänneksi vähiten maaleja tehnyt joukkue, joka kertoo paljon joukkueen iskukyvystä ja hyökkäysvoimasta. Rangersin kaltaista hyvin puolustavaa joukkuetta vastaan tämä ei ole hyvä asia. Habs on myös viidenneksi eniten maaleja päästänyt joukkue, joten ei puolustuspelaamisessakaan kehuttavaa ole tämän kauden osalta.

Rangers marssii voittoon kotonaan

New York Rangers ei tätä ottelua halua hävitä, kun vastassa on yksi NHL:n heikoimmista joukkueista. Pudotuspeleistä taisteleva Rangers tarvitsee pisteitä, eikä tällaisia otteluita ole varaa hävitä. Rangers lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, sillä sen materiaali on rutkasti parempi kuin vierailijoilla. Rangers on huomattavasti paremmassa vireessä, ja se pääse lähtemään otteluun selkeästi terveemmällä rosterilla. Canadiens kärsii muutamasta merkittävästä poissaolosta, joka heikentää heidän puolustuskalustoa. Kaiden Guhlen ja Michael Mathesonin puuttuminen takalinjoilta on iso kolaus vierailijoille. Liuskalle valitaan kotijoukkue Rangersin vähintään kahden maalin voitto kertoimella 1,85.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!