26.11. NHL: New York Rangers – Edmonton Oilers | Rangersin vieraskiertue ohi

26.11.2022 Klo. 20:00

New York Rangers

Panos
1.5/5

New York Rangers ja Edmonton Oilers taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä lauantai-iltana. Ottelu pelataan New Yorkissa legendaarisessa Madison Square Gardenissa kello 20:00.

Molemmilla parantamisen varaa

New York Rangersin ja Edmonton Oilersin kaudet eivät ole alkaneet parhaimmalla mahdollisella tavalla. Kotijoukkue Rangers on pelannut kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 11 tappiota maalierolla 63:57. Rangers on nakuttanut ottelua kohden 3,00 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,71 maalin verran. Puolustus- ja maalivahtipeli on toiminut tuttuun tapaan, mutta viimeistelyssä ja hyökkäyspelaamisessa on vielä parantamisen varaa.

Edmonton Oilers on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 10 tappiota maalierolla 66:72. Oilers on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,30 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on kolissut ottelua kohden peräti 3,60 maalin verran. Oilersilla vuorostaan hyökkäys toimii, mutta maalivahti- ja puolustuskalusto on ollut täyttä pumpulia.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Oilersin peli roikkuu kahden pelaajan varassa

Edmonton Oilersin peli roikkuu tuttuun tapaan kahden tähtihyökkääjän harteilla. Connor McDavid ja Leon Draisaitl ovat kieltämättä NHL:n tehokkain kaksikko kentällä, mutta joukkueen pelaaminen ei missään nimessä saisi roikkua vain ja ainoastaan kahden pelaajan harteilla. Jos tämä kaksikko ei saa tehoja aikaiseksi, on Oilers käytännössä täysin aseeton. Vierailijoiden suurimmat ongelmat löytyvät kuitenkin puolustuksessa ja maalivahdeissa tuttuun tapaan. Oilers on päästänyt kahdeksanneksi eniten maaleja selkänsä taakse koko NHL:ssä.

Kotijoukkue New York Rangers on äärimmäisen hyvä joukkue puolustamaan, eikä Oilers pääse vapaasti luomaan maalipaikkoja Igor Shestyorkinin nenän edessä. Rangers on todella hankala match up Oilersille pelitavansa myötä. Rangers on materiaaliltaan laadukkaampi sekä laajempi joukkue, jonka pelaaminen ei roiku muutaman tuloskenttäpelaajan harteilla.

Rangers ennakkosuosikki ottelussa

New York Rangers lähtee illan prime time -otteluun napsun verran nykyisiä kertoimia suurempana ennakkosuosikkina. Rangers palaa melkein muutaman viikon kestäneeltä vieraskiertueelta takaisin kotiin Madison Square Gardeniin. Oilers on hävinnyt kaksi edellistä kamppailuaan, joissa se on kyennyt tekemään vain kaksi maalia vastustajan selän taakse. Nyt vastaan asettuu jälleen kerran joukkue, jonka puolustuspeli on timanttia. Rangers hävisi edellisen ottelunsa Anaheim Ducksille, mutta oli kyseisessä ottelussa pelillisesti valovuoden edellä. Liuskalle valitaan New York Rangersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,16 – kotijoukkue on materiaaliltaan laadukkaampi, ja pelitavaltaan Oilers on suotuisa vastustaja.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!