18.10. NHL: New York Rangers – Anaheim Ducks | Ducksin pelissä paljon parantamisen varaa

18.10.2022 Klo. 02:00

New York Rangers

Panos
2/5

New York Rangers ja Anaheim Ducks kohtaavat toisensa NHL-kaukalossa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu pelataan New Yorkissa legendaarisella Madison Square Gardenilla – kiekko putoaa keskiympyrään kello 02:00.

Rangers aloittanut kautensa vakuuttavasti

Kotijoukkue New York Rangers on aloittanut oman NHL-kautensa todella vakuuttavasti. Kolmesta ottelusta Rangers on onnistunut nappaamaan itselleen kaksi voittoa, jotka tulivat Tampa Bay Lightningia ja Minnesota Wildia vastaan. Vuorostaan kauden ensimmäisen tappionsa Rangers kärsi vieraskaukalossa Winnipeg Jetsille. Kokonaisvaltaisesti Rangersin pelaaminen on ollut hyvää jokaisessa pelaamassaan ottelussa. Nyt vastaan asettuu Anaheim Ducks, jonka peli on ollut todella sekaisin kauden ensimmäiset ottelut.

Rangersin runko on pysynyt samana ja pelaaminen on heti kauden alussa hyvällä mallilla. Maalivahti Igor Shestyorkin on aloittanut kautensa vahvasti – kaksi voittoa torjuntaprosentin ollessa 93,5%. Erikoistilannepelaamisen osalta Rangersilla on vielä parantamisen varaa, mutta kausi on vasta alussa ja oikeaa kuvaa tästä osa-alueesta on vaikeaa vielä tässä vaiheessa saada. Artemi Panarin, Mika Zibanejad ja Chris Kreider ovat ottaneet tulosvastuun heti itselleen. Rangersilla on paperilla äärimmäisen kova nippu kuluvalle kaudelle, joka tulee tosissaan taistelemaan Stanley Cupista.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Ducksin peli sekaisin

Anaheim Ducksin kausi ei ole alkanut kaikista parhaimmalla mahdollisella tavalla, vaikka saldona onkin yksi voitto ja yksi tappio. Kauden ensimmäisessä pelissä Ducks onnistui voittamaan Seattle Krakenin 5-4-lukemin jatkoajan jälkeen – Krakenin maaliodottoma kyseisessä ottelussa oli 5,00 ja Ducksin 2,30. Ducks kärsi ensimmäisen tappionsa New York Islandersille lukemin 1-7. Uudistuneen Ducksin pelaaminen on ollut aivan sekaisin kaksi ensimmäistä peliä.

John Gibson on päästänyt helppoja maaleja selkänsä taakse, puolustuksessa tapahtuu aivan naurettavan paljon merkkausvirheitä ja maalipaikkojen luonti on ollut Ducksin osalta äärimmäisen hankalaa. Täytyy tietenkin muistaa, että kausi on vasta alussa ja uudistunut Ducks ei vielä ketju-uudistuksien myötä ole parhaimmassa iskukyvyssä. Tällä hetkellä Ducksin pelaaminen on kuitenkin aivan täysin sekaisin ja on vaikea kuvitella, että se kykenisi muutamassa päivässä saamaan pakettinsa kasaan.

Rangers vahvoilla

Kotijoukkue New York Rangers lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Rangers on paperilla jokaisella osa-alueella huomattavasti laadukkaampi ja leveämpi kuin Anaheim Ducks. Vierailijoiden pelaaminen on sekaisin ja maalipaikkojen luonti on hankalaa – ei mikään paras yhdistelmä Rangersin kaltaista puolustusta ja Shestyorkinia vastaan. Rangers nauttii ottelussa suuresta materiaaliedusta ja samalla kotiedusta. Liuskalle valitaan New York Rangersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,70.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!