12.3. NHL: New York Islanders – Washington Capitals | Tärkeitä pisteitä jaossa

12.3.2023 Klo. 02:30

New York Islanders ML

Panos
1/5

New York Islanders ja Washington Capitals kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelu pelataan New Yorkissa UBS Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02:30.

Islanders hyvässä tulosvireessä

Kotijoukkue New York Islanders porskuttaa kohtuullisen kovassa tulosvireessä, vaikka Mathew Barzal, Jean-Gabriel Pageau, Oliver Wahlström ja Cal Clutterbuck ovat olleet loukkaantuneiden listalla. Islanders on kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa tällä hetkellä, ja edellisen 10 ottelun aikana se on kärsinyt ainoastaan kolme tappiota. Tappiotkin tulivat ainoastaan NHL:n kärkipään joukkueita vastaan, eli Minnesota Wildia, Boston Bruinsia sekä Kingsiä vastaan.

Islanders onnistui edellisessä ottelussaan nousemaan 1-3-tappioasemasta aina voittoon saakka Pitsburgh Penguinsia vastaan. Seuraavaksi vastaan astelee Washington Capitals, jonka pelaaminen ei ole vakuuttavaa. Jos Islanders nappaa tästä kamppailusta pisteet kotiin, niin siinä vaiheessa Capitalsin osalta kausi alkaa olemaan viimeistä sinettiä vailla. Molemmat joukkueista pelaavat Metropolitan-divisioonassa ja taistelevat viimeisistä paikoista pudotuspeleihin. Ottelussa on normaalia enemmän ”panosta”, sillä aina oman divisioonan kamppailut ovat loppupeleissä tärkeämpiä kuin muut kamppailut.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Pienet marginaalit ratkaisevat

Islanders ja Capitals ovat hyvin samankaltaisia joukkueita, kun puhutaan pelillisestä annista. Molemmat joukkueet ovat puolustuvoittoisia ja tästä kamppailusta voidaankin odottaa hyvin vähämaalista sekä pienten marginaalien peliä. Islandersin puolustusvoittoinen pelitapa tulee kaikilta runkopelaajilta selkärangasta, eikä se ole voittavaa taktiikkaa lähtenyt muokkaamaan edes valmentajan vaihdoksen myötä. Islanders pelaa äärimmäisen tärkeistä pisteistä kotonaan, joten sillä on motivaatio varmasti tapissa. Toisaalta Capitals pelaa myös, mutta teoreettinen mahdollisuus pudotuspeleihin on mitätön.

Kotijoukkueen poissaolot eivät vaikuta kovalla kädellä pelaamiseen, toki hyökkäysvoimaa puuttuu, mutta puolustuspelaamisen osalta mikään ei ole muuttunut mihinkään. Bo Horvat ja Pierre Engvall ovat uusia nimiä hyökkäyksessä, jotka pelaavat nyt yhdessä ykköskentässä. Capitalsin osalta takalinjoilta puuttuu muutamia tärkeitä avainpelaajia, joka hankaloittaa vierailijoiden kykyä puolustaa. Islanders pääsee lähtemään kamppailuun hieman paremmista lähtökohdista kuin Caps.

Islanders nappaa itselleen tärkeät pisteet

Ensi yön kamppailussa on jaossa äärimmäisen tärkeitä pisteitä varsinkin Islandersin osalta. Kotijoukkue viilettää todella kovassa tulosvireessä ja se lähtee ensi yön kamppailuun ennakkosuosikkina. Liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkueen voittoa lopullisena kertoimella 1,80. Pienten marginaalien kamppailu, jossa vaakalauta kääntyy kotijoukkueen puoleen. Se porskuttaa hyvässä voittoputkessa ja pelaa todella tärkeistä pisteistä. Vierailijoiden puolustuskalusto on hieman heikommassa hapessa, joka vaikeuttaa tekemistä puolustussuuntaan. Islanders nappaa itselleen tärkeät pisteet kotonaan ja samalla jatkaa omaa unelmaansa kohti pudotuspelejä.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!