10.2. NHL: New York Islanders – Vancouver Canucks | Kotijoukkue vahvemmilla vesillä

10.2.2023 Klo. 02:30

New York Islanders

Panos
1.5/5

New York Islanders ja Vancouver Canucks taistelevat paremmuudesta torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan New Yorkissa UBS Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02.30.

Islanders vahvisti rivejään

Kotijoukkue New York Islanders teki todella herkullisen hankinnan kesken kauden, kun ensi yön vastustajan leiristä Bo Horvat kaapattiin Islandersin riveihin. Vuorostaan 25-vuotias hyökkääjä Anthony Beauvillier hyppäsi treidin mukana Vancouver Canucksin paitaan Islandersista. Matthew Barzal sai vihdoin ja viimein vierelleen sellaisen pelaajan, jonka se tarvitseekin. Horvat on erinomainen lisäys kotijoukkueen riveihin, ja pudotuspeleistä taistelu sen kuin kiihtyy.

Bo Horvatin kannalta ottelussa on varmasti hieman normaalia enemmän mielenkiintoa, kun vastaan asettuu entinen seura. Islanders on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut Seattle Kraken, Philadelphia Flyers, Vegas Golden Knights sekä Detroit Red Wings. Canucks on vuorostaan kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Kotijoukkue Islanders pääsee lähtemään ensi yön otteluun paremmista lähtökohdista, ja se on selkeä ennakkosuosikki.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Canucks heikompi suorittaja

New York Islanders on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua, joista saldona on 27 voittoa ja 27 tappiota maalierolla 154:142. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,85 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,63 maalia. Islanders pelaa todella puolustusvoittoista peliä, ja samalla se omistaa todella kovan maalivahtitandemin. Bo Horvat tuo hyökkäyspelaamiseen lisää vaarallisuutta ja viimeistelytehokkuutta, mikä on erinomainen asia Islandersin osalta.

Canucks on pelannut kuluvalla kaudella 51 ottelua, joista saldona on 20 voittoa ja 31 tappiota maalierolla 169:201. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,31 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden peräti 3,94 maalin verran. Canucksilla on hyökkäysvoimaa, mutta puolustus- ja maalivahtipelaaminen on ala-arvoista. Canucks on koko NHL:n toiseksi eniten maaleja päästänyt joukkue, ja sen alivoima on koko liigan heikointa.

Islanders nappaa itselleen tärkeät pisteet

New York Islanders on vielä mukana taistelemassa pudotuspelipaikasta, ja Bo Horvatin tulo joukkueeseen luo lisää uskoa. Vierailijoiden osalta kausi alkaa olemaan ohi, eikä sillä ole enää käytännössä mahdoliisuuksia taistella pudotuspeleistä. Islanders on tällä hetkellä hyvässä vireessä, ja se tarvitsee kipeästi voittoja. Pelitavaltaan Islanders on kammottava vastus hyökkäyspelistä nautiskelevalla Vancouverille. Materiaaliltaan Islanders on laadukkaampi, vaikka vierailijoilta löytyy enemmän ”nimimiehiä”. Islandersin pelitapa on vastustajille todella ärsyttävä, eikä Canucks tule löytämään lääkkeitä sen nujertamiseen. Kotijoukkue Islanders pääsee lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla, kun taas vuorostaan Canucks ei pääse, sillä se pelasi edellisenä yönä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!