19.10. NHL: New York Islanders – San Jose Sharks | Avaako Sharks voittotilinsä?

19.10.2022 Klo. 02:30

New York Islanders

Panos
1.5/5

New York Islanders ja San Jose Sharks kohtaavat toisensa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan New Yorkissa UBS Areenalla, ja kiekko putoaa keskiympyrään kello 02:30.

Sharksin voittotili avaamatta

Vierasjoukkue San Jose Sharks on kerennyt pelaamaan kuluvalla kaudella jo neljä ottelua, mutta ainuttakaan se ei ole kyennyt viemään omiin nimiinsä. Sharksin kausi alkoi kahdella Global Series -ottelulla Nashville Predatorsia vastaan, jonka jälkeen Sharks kärsi tappiot vielä Carolina Hurricanesille ja Chicago Blackhawksille. Vierasjoukkueen kausi ei todellakaan ole alkanut parhaimmalla mahdollisella tavalla tulosten osalta, mutta aivan täysin oikeutettuja tappioita ne ovat olleet – Sharks on ollut juuri niin huono, kuin tilastot antavat ymmärtää.

Sharks hävisi edellisen ottelunsa Chicago Blackhawksille, joka lukeutuu NHL:n heikoimpiin joukkueisiin. Sharks onnistui päästämään kyseisessä ottelussa kaksi alivoimamaalia selkänsä taakse alle kolmessa minuutissa. Sharksin paketti on tällä hetkellä aivan sekaisin valitettavasti. Hyökkäyspelaamisesta puuttuu viimeistelytehokkuus ja omassa päässä tapahtuu naurettavan paljon merkkausvirheitä. Sharksin puolustajista Erik Karlsson ja Mario Ferraro ovat olleet joukkueen tehokkaimmat pelaajat kolmella tehopisteellä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Islanders aloittanut vakuuttavasti

New York Islanders on aloittanut oman kautensa vakuuttavasti, vaikka tilillä on vasta yksi voitto ja yksi tappio. Islanders avasi kautensa tappiolla Florida Panthersia vastaan, mutta tappiosta huolimatta pelaaminen oli hyvällä mallilla. Islanders loi maaliodottamaa 4,3 maalin verran Panthersia vastaan, mutta hävisi ottelun lukemin 1-3. Kauden toisessa kamppailussa Islanders pistikin sitten hurlumhei-vaihteen päälle ja nappasi 7-1-voiton Anaheim Ducksista vakuuttavalla pelillä.

Islandersin viime kausi oli täysi pettymys, mutta onneksi alkanut kausi lähtee Islandersin osalta paremmissa merkeissä liikkeelle. Edellisellä kaudella Islanders joutui aloittamaan kautensa hurjalla vieraskiertueella, kun uusi areena ei ollut vielä valmistunut. Vieraskiertueen lisäksi Islandersia kiusasi lukuisat loukkaantumiset, jonka takia kausi meni aivan täysin penkin alle. Nyt Islanders pääsee aloittamaan kautensa normaalisti ja vielä terveellä kokoonpanolla. Barry Trotz sai lähteä valmentajan paikalta heikon kauden jälkeen – Lane Lambert on uusi mies Islandersin penkin takana.

Sharksille lisää lunta tupaan

Sharks on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa – joskus tämä putki katkeaa, mutta Islandersia vastaan se tulee vielä jatkumaan. Islanders on luisteluvoimainen ja työteliäs joukkue, jonka materiaali on suhteellisen leveä. Kaikista kirkkaimmat nimet joukkueesta puuttuvat, mutta siitä huolimatta Islandersilla on tuttuun tapaan äärimmäisen laadukas ryhmä kasassa. Puolustuspeli on ollut Islandersin vahvuus jo useamman kauden putkeen, eikä siihen ole tulossa muutosta kuluvan kauden osaltakaan.

Sharksin viimeistely on tökkinyt todella pahasti ja samalla puolustuspelissä tapahtuu naurettavan paljon virheitä. Islanders on puolustuspäässä ja ylipäätään puolustamisessa äärimmäisen taitava – ei siis mikään optimaalinen tilanne Sharksin kannalta. Islanders on ottelussa suuri ennakkosuosikki, mikä ei tule kyllä yllätyksenä kenellekään. Islanders nauttii ottelussa kotiedusta sekä materiaaliedusta. Liuskalle valitaan kotijoukkue New York Islandersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,86.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!