11.1. NHL: New York Islanders – Dallas Stars | Onko Starsin tulivoima liikaa Islandersille?

11.1.2023 Klo. 02:30

Dallas Stars

Panos
1/5

New York Islanders ja Dallas Stars kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan New Yorkissa UBS Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02:30.

Starsin tulivoima tuottaa hankaluuksia

Vierasjoukkue Dallas Starsin pelaamista on ollut ilo seurata tämän kauden osalta, kun uusi päävalmentaja Peter DeBoer antaa Stars-leirin pelata oikeasti lajia nimeltä jääkiekko. Dallas Stars on pelannut kuluvalla kaudella 41 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 17 tappiota maalierolla 144:108. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,51 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,63 maalin verran.

Stars voitti edellisessä ottelussaan Florida Panthersin lukemin 5-1, ja nyt seuraavaksi vastaan asettuu New York Islanders. Stars lähtee ensi yön otteluun ennakkosuosikkina, mikä ei tule suurena yllätyksenä. Starsin materiaali on huomattavasti laadukkaampi kuin Islandersilla. Vierailijat omistavat hurjan määrän tulivoimaa, joka tulee tuottamaan vastustajalle hankaluuksia. Stars on tehnyt koko NHL:n viidenneksi eniten maaleja vastustajan selän taakse, ja se on äärimmäisen tehokas joukkue hyödyntämään ylivoimatilaisuudet.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Islanders puolustusvoittoinen joukkue

Kotijoukkue New York Islanders ei ole pelitapaansa muuttanut, vaikka valmentajan vaihdos on tapahtunut. Islanders perustaa oman pelinsä puolustuspeliin, jonka takia ottelut hieman hajuttomia ja mauttomia ovatkin. Kaikesta huolimatta se on tehokasta, vaikka katsojaystävällistä se ei missään nimessä ole. Islanders on pelannut kuluvalla kaudella 41 ottelua, joista saldona on 22 voittoa ja 19 tappiota maalierolla 129:112.

Islanders on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,15 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,73 maalin verran. Islanders on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa – tappiot tulivat Calgary Flamesia ja Edmonton Oilersia vastaan. Islandersin peli on ollut jo pidemmän aikaa ailahtelevaa, eikä se ole kyennyt pitämään alkukauden tasoista suorittamista yllään.

Stars nappaa voiton

Dallas Stars lähtee ensi yön otteluun ennakkosuosikkina. Se on huomattavasti laadukkaampi joukkue, vaikka tilastollisesti se ei siltä näytäkään. Islandersin joukkueesta puuttuu kunnon tulivoima, kun taas vuorostaan Starsilla ei ole sitä ongelmaa. Jason Robertsonin johdattama ykköskenttä takoo hurjaa tulosta Dallasille, mutta tämän kentällisen varassa Starsin pelaaminen ei roiku pelkästään. Yksinkertaisesti Stars-leirin materiaali on parempi ja se on paremmassa tulosvireessä tällä hetkellä. Liuskalle valitaan Starsin voitto varsinaisella peliajalla herkullisella 2,45-kertoimella. Stars on nykyisiä kertoimia suurempi ennakkosuosikki.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!