30.12. NHL: New York Islanders – Columbus Blue Jackets | Islandersin puolustuspeli tuottaa vierailijoille vaikeuksia

30.12.2022 Klo. 02:30

New York Islanders

Panos
1.5/5

New York Islanders ja Columbus Blue Jackets taistelevat sarjapisteistä NHL:n runkosarjaottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan New Yorkissa UBS Areenalla kello 02:30.

Islanders ennakkosuosikki

Kotijoukkue New York Islanders lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Columbus Blue Jackets kärsii edelleen merkittävistä loukkaantumisista, eikä pelaajamateriaali ole kuluvalle kaudelle kilpailullinen. Islanders on pelannut tällä kaudella 36 ottelua, joista saldona on 20 voittoa ja 16 tappiota maalierolla 117:97. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,25 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,69 maalia.

Islanders on todella tasaisessa Itäisessä konferenssissa yhdeksäntenä ja oman divisioonansa kuudentena. Se on juuri ja juuri pudotuspeliviivan alapuolella, joten varaa tappioihin ei ole Blue Jacketsin kaltaisia joukkueita vastaan. Islanders operoi laajalla pelaajamateriaalilla, mutta ne kaikista kirkkaimmat nimet joukkueesta puuttuvat. Brock Nelson, Mathew Barzal, Anders Lee ja Noah Dobson ovat joukkueen parhaimmat pistenikkarit. Islandersin vahvuutena on erinomainen puolustuspelaaminen ja siihen rutinoituneet pelaajat.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Sinitakkien kausi pilalla

Columbus Blue Jacketsin kausi vedettiin alas vessanpöntöstä käytännössä heti alkumetreillä. Lukuisat loukkaantumiset pilasivat sinitakkien mahdollisuudet pärjätä, toki ilman loukkaantumisiakin sillä olisi ollut hankaluuksia pysyä muiden mukana. Tällä hetkellä kokoonpanosta on poissa Patrik Laine, Jakub Voracek, Boone Jenner, Zach Werenski, Jake Bean, Joonas Korpisalo, Justin Danforth, Nick Blankenburg, Cole Sillinger, Elvis Merzlikins sekä Yegor Chinakov.

Näin massiiviset poissaolot vaikuttavat rutkasti pelaamiseen ja tulokselliseen pelaamiseen. Tällä hetkellä sinitakeilta puuttuu aivan naurettavan paljon tulivoimaa, ja puolustuspeliin orientoitunut Islanders on vastassa – ei mikään paras mahdollinen lähtökohta ensi yön otteluun. Blue Jackets on pelannut kuluvalla kaudella 33 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 23 tappiota maalierolla 89:134. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,70 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 4,06 maalin verran.

Islanders vahvoilla

Kotijoukkue New York Islanders lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei tule varmasti kenellekään suurenmoisena yllätyksenä. Sinitakkien loukkaantumiset ovat massiiviset, eikä se kykene nykyisellä rosterillaan haastamaan hyvin puolustavaa Islandersia. Materiaali- ja tasoerot ovat joukkueiden välillä suuret kotijoukkueen eduksi. Islanders kaipaa kipeästi voittoja, jotta se kykenee pitämään itsensä mukana pudotuspelikahinoissa. Blue Jacketsin kaltaista joukkuetta vastaan tappio ei ole vaihtoehto. Liuskalle valitaan New York Islandersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,71.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!